Котики-муркотики

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем Тим22, 21 бер 2010.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

"лисий"...:))
    :)
    ;)

П.С.Фотки з Міжнародної виставки котів:)

• Подобається Подобається x 8
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У меня вновь есть кот. Крошечный, 3 недели. Рыжий. Пищит, скучает по маме. Укутаешь его - замолкает. Глаза цвета весеннего неба. А назвал я его в честь любимого футболиста.

• Подобається Подобається x 12
  3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А в нас халепа. Біля нас є смітники і там постійно собаки тусуються. Вони раніше нікому не мішали, а тепер почали по ночах котів дусити. Нашу кицьку задусили. А вчора ше один кіт задушений на подвірї лежав. Я його виносив. Здоровий доглянутий кіт з ошийником. Шкода. Як би то так тих псів позбутися. Гицлів викликати сильно дорого, а з лопатою проти зграї собак страшно.

ЗІ. Нє я собак дуже люблю, але коли вони котів дусять для задоволення то то вже не порядок.

• Подобається Подобається x 11
  4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Здається, на п"ятій фотографії (тій, що лю-лю), хтось з родичів мого Бакса - його батьків часто виставляють.
    Шкода тільки, що він кольором у них не пішов - набагато темніший. Кажуть, так буває, коли мама з шоколадними плямками, а тато з попелястими.

• Подобається Подобається x 13
  5. NorthWind

А мой кроха-котенок вчера вылез из своей кроватки и впервые самостоятельно пошел. Причем прямо на меня. Гонка преследования какая-то. Я ж наступить боюсь! Скрылся от него на диване - пронзительно кричит. Взял к себе, лезет прямо на лицо, царапается, я его в сторону - снова. Раз 50 так. Я сбежал - он за мной ковыляет нетвердой походкой. И орет. Я уже о суициде подумал!:) Какая-то неуемная гиперактивность...

• Подобається Подобається x 9
  6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. NorthWind

Так он слабенький ещё! У меня на ладони 2 таких поместятся. Не весит ничего. Молоко пить сам толком не умеет...

8. а чому так рано від мамки забрали? ((( їм потрібно 6-8-10 тижнів біля мами бути, щоб вигодувала і навчила чого треба

• Подобається Подобається x 4
  9. NorthWind

Дурная голова ногам покоя не дает. Не зря ж говорят.

10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Нічого, моя співробітниця тижневе кошеня виходила, жив потім той котяра у неї ще щось з двадцять років.

• Подобається Подобається x 10
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не5давно на нашому місцевому форумі написали,що в контейнері із сміттям знайшли в пакеті кошеняток новонароджених,якась сволота викинула.Жіночка їх забрала додому .Весь форум відізвався їй на допомогу.Виписали з інтернет магазину соски,замінник молока і т.д.Через тиждень буде роздавати бажаючим.Малеча підросла:) Сказала,що віддасть тільки в добрі руки.

• Подобається Подобається x 13
  12. NorthWind

Мой маленько подрос, уже бегать научился, только почему-то прыжками...

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Со временем научится ходить степенно:)

• Подобається Подобається x 5
  14. NorthWind

Летом можно его будет его на дачу вывезти? Не сбежит? Предыдущий кот там всё лето постоянно жил, вход в дом у него был, а еду ему оставляли впрок. Когда Сильвер видел, что собираемся уезжать в город, исчезал бесследно.

• Подобається Подобається x 7
  15. Alias

Не сбежит.Живут же коты в деревне при своих хозяевах.Только бы собаки не загнали..

16. NorthWind

Сильвер сам собак с участка гонял. Разбежится и в прыжке когтями в морду. Собаки боялись сунуться. Ну да поживём-увидим...

17. Shine

Shine Well-Known Member

А не шкода Вам так кота самого на дачі залишати? Вони дуже скучають і все відчувають. Нам коли доводиться виїжджати сім"єю на кілька днів і мусимо залишити нашого кошака дома, хоча сусідка приходить кожен день його годувати, він на нас вже за день до того ображається, а коли побачить, що ми складаєм сумки, то взагалі ховається десь і навіть до нас не виходить. А потім цілими днями сидить на тому вікні, з якого видно вхід до будинку і чекає...

• Подобається Подобається x 10
  18. NorthWind

С последним соглашусь безоговорочно. Когда к Сильверу приезжал, он всегда навстречу выходил и ласкался. А уезжать он сам не хотел, прятался, когда замечал, что сумки собирают. Тем более, что всё необходимое у него там было, в случае непогоды или опасности у него был свой вход в дом, к нему приезжали через каждые 2 дня. За него я был спокоен. Сейчас разговор о молодом. Этого никто пока одного не оставит, пока взрослым не будет.

• Подобається Подобається x 6
  19. Shine

Shine Well-Known Member

Так, є різні випадки і хвостаті наші друзі:) так, як і ми, всі різні і потреби мають теж різні.

• Подобається Подобається x 4
  20. Future

Future Member

я обожнюю тварин, але заводити собі їх багато не має можливості(

а де твій аватар? :)