а я звернула увагу, - десь бачила фото: Ваші обоє біленькі, а мої обоє ... під колір дивану (фото 6-річної давнини)
Один (пёс) полностью биленький, а кошка немного ещё и серенька. О, забыл, ещё гусь имеется биленький.
У нас и кот, и кошка) кот - мужнин, кошка - моя))) оба котейки самые любимые на свете. Толстопузики. И я бы с удовольствием еще завела собаку. Но.. если бы жили в частном дома, а не в квартире. Чтобы был двор, и собак мог бегать во дворе) да и места в доме обычно больше, чем в квартире.
Абсолютно! Якщо собака, то собака, а не недорозуміння схоже на мавпу. Я зовсім не проти собак. Тільки люблю великих справжніх собак...і щоб жив не в квартирі.
Забула похвастатись - ми купили новий двохмісний туалет для наших кицьок, велика крита будка з фільтром і дверцятами. Тепер вони не мусять нас стидатись.
Оля, фото в студію! Мені теж такий треба...тобто не мені, а моїм кицькам І скільки таке чудо на наші гроші?
Невдячні - факт,тупі - Л.П.П. Коти егоцентричні істоти,на відміну від собак.можу поспорити,що коти думають про вас аналогічно))