Коти чи собаки?

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем kitana, 12 січ 2013.

?

Хто краще?

1. Котє

47,0%
  2. Песьо

50,0%
  3. І тих і тих терпіти не можу

3,0%
  1. Полковник

Полковник миється в бані

В Эрмитаже отмечают День кота

САНКТ-ПЕТЕРБУРГ, 6 апреля. В Эрмитаже проходит День Кота.

Коты, живущие в подвалах музея. пользуются особым уважением. Считается, что первого кота в своей резиденции поселил сам Петр I, а Екатерина II, основательница Эрмитажа, официально придала кошкам статус охранников картинных галерей. Каждый год в Эрмитаже отмечают особый праздник, на котором можно посмотреть и покормить кошек.

В этот раз празднику посвятили специальную выставку. В фойе Эрмитажного театра можно увидеть две знаменитые афиши Теофиля Стейнлена (1859-1923), французского художника, графика и иллюстратора. Это рекламный плакат конца XIX века. "Чистое стерилизованное молоко с берегов Венжанны" и афиша персональной выставки художника. Обе работы выполнены в 1894 году .

Стейнлен признан выдающимся анималистом, его изображения кошек считаются одними из лучших. На этих двух работах он запечатлел своих собственных котов. Афиши Стейнлена будут экспонироваться в фойе Эрмитажного театра по 7 апреля.
    Подробнее: http://www.rosbalt.ru/piter/2013/04/06/1114630.html

• Подобається Подобається x 4
  2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

хто там казав, що від котів нема користі?
    Мій, окрім психотерапевтичної, виконує роль протипожежної сигналізації.
    Щойно муж прокалював пательню, надимів трохи. Кіт як почав кричати, бігаючи від мене до чоловіка, то не вгамувався, поки добре не перевітрили квартиру

• Подобається Подобається x 5
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мабуть, перший у світі кіт, який не боїться порохотяга, а навпаки - балдіє від нього:)
    http://youtu.be/w3-8yq-7riI

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вылитый Хуст!

5. werfinas

werfinas Active Member

Аххаххахха:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

От не буде тебе дома, загориться щось, то кіт передзвонить 101. Або ж передасть сигнал на ЦППС. :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
    Ото скільки живу такого ще не чув!!!

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

7. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

ОБОВ"ЯЗКИ КОТА В ДОМІ:

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  8. Finya

Finya enjoy the silence

Собаки! Собаки, собачечки, собаченьки, собачусіки, песики, псюньчики, гавки, гавкусіки! Тільки песьки, тільки!)))

• Подобається Подобається x 1
  9. randylv

randylv Well-Known Member

"Собаки дивляться на людину знизу вгору, коти зверху вниз, і лише свині - на рівних"
    Уїнстон Черчіль
    :)

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

коти -- тупі невдячні створіння
    уже ліпше навіть поросятко завести, яке буде хрюкати, коли тебе бачитиме
    а от собаки -- оце гуд!

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Невже тебе це пухнасте створяннячко образило? о_О
    Котики - це ж комфорт, затишок, релакс, позитив і гармонія!:good:

А собаки воняють:blush::tongue:

12. Полковник

Полковник миється в бані

Это от породы зависит и от места содержания.
    Например, лабрадор, когда сухой, пахнет не псиной, а меховой шапкой.
    А если овчарка пришла с прогулки после дождя и уселась рядом посмотреть, как ты кофе пьешь, то запах псины ощущается, конечно.
    Но запах этот вполне благородный.

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та на мою думку порівнювати з котами можливо лише невеличких декоративних песиків.
    Інші же пси мають зовсім іншу користь для людини!

14. Alias

Навіть не думайте порівнювати!
    Я взагалі вважаю отих малих якимось "недорозумением".То не собаки, то так...недорозумение:))) ІМХО
    Особливо мене трафляють оті бантики, заколочки, платтячка, шапочки...брр!:diablo:

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

о, я поки жила на Миколайчука, щодня спостерігала дивовижну картину.
    В будинку навпроти жив, судячи з усього, відставний військовий немалого чину. Такий кремезний, трішки з животиком і явно військовою поставою. І в нього був псисько (на породах я не знаюся) з тих ведиких, короткошерстих і дуже добрих. А в його дружини щось мале волохате і з бантиком. І от ледь не щодня він вигулював їх обох (псів, а не дружину з псом). То виглядало так:
    Відчинялися двері під'їзду, вилітав великий пес, далі виходив "генерал" з отим "непорозумінням" під пахвою і відпускав його в траву. Коли приходив час повертатися, "генерал" кликав свого пса, той прибігав, далі біг до "непопрозуміння" і мордою під зад прикочував його до господаря. Після цього "непорозуміння" брали під паху і поверталися додому. Картинка була кумедна до сліз.

• Подобається Подобається x 7
  16. консультант

консультант Дуже важлива персона

В опитуванні потрібно було додати графу, що і коти, і собаки добре. В мене є кіт і собака яким вже по 12 років, але хто краще, хто гірший не скажу, бо кожен виконує свою роботу на 100%.:)

17. Alias

Просто Ви їх любите:)

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

От Ви не гламурна кобіта))))

19. Маємо кота, маємо собаку - обох любимо :) але кіт - був мені подарунком на ДН понад 10 років тому. Знаєте чому? Бо коти - найшикарніші створіння! :yahoo:

20. Полковник

Полковник миється в бані

То же самое происходит и у нас.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)