Я на форумі щоб поговорити, а не доводити. Смішно, коли на перший погляд адекватні люди не сприймають очевидного.
Милий пане, якщо Вам смішно, то чому такий смайлик сумний на кінці? "Поговорити" - це коли з тактом, а коли Ви трьом присутнім дамам-власницям кішок Ви розказуєте, що вони (дами) смердять - це ніяк не поговорити. І ніяк не адекватно.
так, часто так і є насправді. Але не ясно, яке це має відношення до любові до свого чотирилапого друга? Я впевнена, що ключовою проблемою стає те, що людина заводить собі собаку невідповідної породи, не усвідомлюючи, що їх обох чекає попереду. Кожна порода вимагає до себе правильного підходу. Не можна тримати мисливця і не водити його на полювання, не можна тримати службового сторожа і не дресирувати його. Бо будуть проблеми. Але люди деколи не думають про це, а потім скаржаться, який в них дурний і злий спанієль. Тому кажу ще раз - собаку треба любити і ставитись дуже відповільно до її потреб. Собака вимагає більше господарської віддачі, ніж кіт. Але не через те, що хтось із них більш дурний чи самостійний, а через те, що потенційна небезпека від собаки більша.
+1 Звичайно, що так. От звідси і починаються проблеми. Люди пізно усвідомлюють це, а виправити не є в змозі. Звідси Вам і відсоток відстріляних (відтравлених) собак. А скільки випадків по Львову, де на автостоянках живуть просто занедбані "сторожі" мисливських пород... Аж боляче стає, коли бачиш це. Автостоянка на кільці Клепарівської-Варшавської не єдиний приклад, а зробити нічого не можна...
У мене вже четвертий рік живе НЕКАСТРОВАНИЙ кіт. Не мітить взагалі, стосовно туалету - якщо вчасно міняти наповнювач і мити лоток, запаху не буде. Абсолютно. Це не ми придумали, питалися сторонніх, запаху ніхто не чув ( у мене свекор котів недолюблює, у нас буває дуууже рідко, так що занюхав би відразу). Раз залишили Бакса з моїм татом, попередили, що закінчився наповнювач, треба купити новий. Купити-то він купив, а про те, що здалося би замінити старий, забув, поставив торбу в коридорі, та й все. Повертаємося додому, а кіт вигриз в мішку дірку і лапами нагріб собі з коридору до туалету добру купу свіжого наповнювача. Підозрюю, якби міг, то сам би й лоток почистив, раз господарі такі безголові. У вас ніколи не було кота, правда?
Ні, ніколи. Не моє це. ---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ---------- Аххаха, нічого собі. Такого не чув)))
І все ж, як не крути немає в кота ні розуму, ні нічого. От в мене собака розумний, і я готовий довести це будь-кому.(в реалі) Те, що кіт розумний, мені вряд чи хто доведе, чи то в реалі, чи то на словах. Котолюби, схаменіться, думайте "здраво"! І буде Вам щастя!