Коти чи собаки?

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем kitana, 12 січ 2013.

?

Хто краще?

1. Котє

47,0%
  2. Песьо

50,0%
  3. І тих і тих терпіти не можу

3,0%
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тю, де це ви таких кішок бачили?
    У мене дві і ні одна не висить на шторах і посуд цілий:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Моя так само на штори ніколи не зазіхає. В неі інша слабість-дроти і вазонки:D

FLY IQ 440 Energie

3. Olenall

Olenall миється в бані

подобаються коти і собаки, але вдома кіт, є великі незручності куди діти тваринку на період подорожі, дім можливо застрахувати, Дім і все в нім, або Хатинка Тваринка, це дуже гарно та надійно, але дім не потребує сніданок, а кіт ще й вечеряти хоче

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ми своїх двох і на тиждень самих залишаємо. Два лотки замість одного подвійна порція м’ясної консерви, повна миска сухої їжі і велика миска з водою.

Коли повертаємось, ходять навколо нас і не дивляться в нашу сторону, мовляв, тиждень без вас прожили, і далі проживемо. )

• Подобається Подобається x 3
  5. Alias

Наші ображаються коли їх залишаємо самих. В знак протесту можуть на порозі і купку накласти:mocking:

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Моя на мене тиждень ображалася, після того як я з Болгаріі приіхала-на руки не йшла і робила вигляд, що не помічає.
    FLY IQ 440 Energie

7. Un.Known

8. Зануда

Зануда така зануда

А я би ще собаку хотіла. Лабрадора, або хаскі, але в квартирі собакам не місце, а до особняка ми ще не доробились. Тому, поки мріємо.

9. werfinas

werfinas Active Member

Тільки собака. Тому, що кіт -невдячна, егоїстична тварюка:blush:, а от собака - вірний, чистоплотний друг.
    В мене собака, і я ще ні разу не пожалкував про свій вибір.

Арчі. 7 місяців. Західно-сибірська лайка.

Вкладення:

• DSC_0165.jpg
      DSC_0165.jpg
      Розмір файлу:
      70,5 КБ
      Переглядів:
      4
    • DSC_0041.jpg
      DSC_0041.jpg
      Розмір файлу:
      49,8 КБ
      Переглядів:
      4
    • Подобається Подобається x 2
  10. werfinas

werfinas Active Member

Чи особняк, чи то квартира - не має значення. Думаєте, що посадите собаку на ланцюга "кала хати", і щастя...? Е, ні, невірно. Як би там не було для КОЖНОЇ породистої собаки необхідна воля, прогулянки, біг (особливо Хаскі, оскільки це їздова порода), лабрадор - трохи інакша історія.
    Ви боїтеся смороду в квартирі і таке інше, от і кажете: особняк, та це не значить, що все, раз собака надворі, то нею не треба займатись. Так вона за пів року дворнягою стане, і хоч ким би вона не була до того. Це ж як маленька дитинка...
    Ви, певне, ще просто не готові до того, щоб заводити собаку, а особняк - так звана "відмазка" перед собою:pardon:.
    З власного досвіду: в мене в квартирі (2к) проживає Західно-сибірська лайка (пост вище) і скажу Вам, що ніяких, повторюю НІЯКИХ проблем не створює,не смердить і не гадить.
    Раджу сміло заводити собаку, і не шукати причин..., адже. як сказав Цезар Мілан у своїй перередачі "Перекладач з собачого": "сім"я без собаки - неповноцінна сім"я".
    Бажаю успіхів.

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Розкажіть, де Ви знайшли розум в кота? Ходити на лоток, швидше звичка. А де ж ще їх розум проявляється? Ніколи не помічав...

11. octavia

octavia Member

В моєї сестри кішка теж не висить на шторах (бо їх немає).Але всі новорічні свята сидів на ялинці періодично перевертаючи її.Дуже любить вилазити на стіл і їсти їжу господарів,і сама улюблена справа(особливо коли за щось насварять) ДЕРТИ КІГТЯМИ НОРКОВУ ШУБУ:diablo::yahoo:
    Тому я віддаю свій голос за СОБАК.

12. Un.Known

Та це в собак швидше все на звичках та рефлексах. Прізвище Павлов Вам знайоме? )

А взагалі люди поділяються на дві категорії - тих, хто має потребу владарювати і доказувати свій авторитет, та на тих, хто свій авторитет вже здобув та вміє поважати чийсь. Перші, як правило - власники собак, другі - власники котів. :)

13. werfinas

werfinas Active Member

Власне, перший варіант притаманний людям, яким не лінь, принаймні, займатись з твариною для того, щоб не "щось там доводити", а для того, аби зробити свого друга розумним. Другий же варіант для тих, хто хоче прийти додому, і сісти в крісло. Прийде до нього той клубок, як тут пишуть і має щастя... Не те, не те.... І авторитет тут нідо чого!
    Я кажуть: кіт йде на руки, бо там тепло, собака ж - бо вірний.

А кращим ставати ніхто не заперечує, але суто для себе.

І ще, візьміть кота на полювання :haha::haha::haha:

14. Un.Known

А, тобто його для початку ще треба зробити розумним? ))) А казали, що розуму нема саме в кота. )))
    У Вас котячі стереотипи. Моя Міна не те, що клубком не згортається на колінах - вона живе незалежно на відстані метра від мене. Але ходить при цьому за мною з кімнати в кімнату, це так.
    Не люблю полювання.

• Подобається Подобається x 2
  15. Alias

Звичайна невихованність.
    У мене дві і обидві ніколи не вкладаються клубком на колінах. Вони взагалі не дуже схильні до таких ніжностей.

16. werfinas

werfinas Active Member

Тоді припустимо дитина. У Вас також дитина розумною народжується?
    Одне і теж. Виховання потрібно всім, немає питань, але про котячий розум, це вже занадто. Чому собака вміє полювати, розрізняти здобич, знає, як сигналізувати про того чи іншого звіра. Знає господаря, це по-Вашому що? Рефлекс??? Ніколи не повірю і нікого не послухаю.
    Що можете підказати мені про розум свого кота, чи для Вас її незалежність і походеньки за Вами на відстані метра показник? Вже годину думаю, чим же кіт все ж розумний? Підкажіть, а то почуваю себе якось не дуже:sad: від однієї думки, що коти РОЗУМНІ...:haha:

P.S. І ще, скажу, що від котів смердить, як би не було, людина в якої є кіт теж має неприємний котячий запах, знаю через спілкування з деякими знайомими, і суперечити тут безглуздо.

17. Un.Known

Вважаю, що порівнювати людей з тваринами принаймі недоречно.
    Я Вас залишу у цьому стані. )
    Не спілкуйтесь з нечупарами. :)

18. werfinas

werfinas Active Member

Не смішіть, якраз влучне порівняння (собаки точно). А от про кота дійсно не варто... За ним догляду не потрібно, он люди по два тижні пишуть, залишають вдома. Мій собака вже б скляк.
    Так, дякую. Навіть знаю причину - Вам нічого сказати по темі і по суті питання.:sad:
    Я б не сказав, що вони такі вже й нечупари, але сам запах неприємний залишається, як не крути, як не мийся і т.д., адже з часом вся квартираа ним проходить, речі...

19. Alias

Порадьте своїм знайомим частіше мити котячий лоток.:mocking:

20. werfinas

werfinas Active Member

а де твій аватар? :)