А чому молодець? Кота не шкода? Не його вина в тому. що він робить, а вина тих хто не навчив його... Як на мене краще вам тварин не мати, бо підтримуючи насильство відносно них ви точно їх дуже сильно не любите... В мене є одна знайома, яка любить котів... То якби я при ній тільки сказав, що вдарю кота, вона б мене порвала на дрібні шматки... Я в шоці з вас...
Це було сказано образно... Я поважаю цю людину бо сказавши "а", вона каже "б".. а не говорить, що любить котів і потім їх мучить...
Kats, а Ви м'ясо їсте? ---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------
Ви що не любите кішок? Та ви просто не вмієте їх готувати! Я люблю і собак і котів. Квадратні метри не дозволяють завести собі лабрадора, тому обходимось британкою на ім"я Матільда (для своїх Мотя).
Зраз німкеня Джозька, китайська хохлушка гНомі, дворняга кішка Кіка Бака (так внук називає) і папуга Ківі. Колись до того додавалось два безименних щурики, оберемок хомяків і дві курки в акваріумі... Щодо акваріуму. Моя дитяча мрія - величезний акваріум із рибками. Не склалось... Хоча, після розформування однієї із частин, де мені довелось служити, я притягнув до дому величезний акваріуум. Зварений військовими спеціалістами. І я завів в ньому двох курчат... Почали нестись... Через день... Щоранку, а я йшов на службу у сьомій, я мав чим поснідати...
VasMT, тема про котів і собак, а не про ваш зоопарк. Хочете поговорити про те, як ви вкрали акваріум - відкрийте собі тему.
В нас дві кицьки - британка Міна та її доця Сімона. Собак люблю, але тільки таких тих великих, котрих можна назвати собаками, а не верещачі створіння, котримм хочеться порох повитирати.
Мне тоже крупные собаки нравятся. После смерти Дюка - лабрадора, сам заводить себе ещё одного друга пока не в змози. А вот у свояка на даче дружу с Гектором. Он мареммо-абруцкая овчарка.
Мартіні, я і далі вимагаю смайлу "Сарказм! Бо бачу, що без нього, дехто занадто все прямолінійно сприймає.