Так ,їй чотири місяці ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ---------- Так,вони будуть дружити,бо разом будуть рости,в мене так у Львові дружили ротвелер і кішка
Я собаку не можу завести, бо мене би напрягало гуляти з нею, і їй місця треба багато. Якби жив за містом, то завів би хоч дві собаки. А з котами взагалі ніяких проблем.
А скільки й яких собак Ви тримали? ---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ---------- Мій Друг, нині покійний, нажаль, казав: "Собака-друг человєка, а кіт - то ПАДЛО вусате!"(дослівно) Хоча я особисто котів люблю, як і взагалі всіх тварин. Але до хати візьму хіба сфінкса.
Своїх, 2 Перший був середній пудель, тепер фокс. Не можу сказати, що пудель був "менш нарваний" А якщо рахувати бабусиних/дідусевих - то ще плюс штук 5 Двортер"єрів, вівчурів, болоночка ще була) Тобто, був)) Я з дитинства помішана на собаках) Мама каже, ходити ще погано вміла, а вже обіймала дідусевого пса.
Гадаю, то так не є, бо ж тримав одночасно. Світ взагалі з відтінками ніби... ---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ---------- Тепер ВІРЮ!!!
Ну якшо ви мешкаєте один, то це досить дивний типаж, скоріш всього екстравагантний. А якшо родина, то в родині може бути багато психотипів. Врешті тема "Коти чи собаки". Насправді можна констатувати що собаку розуміти легко - собака проста як двері. А кіт - натура набагато більш тонка. Ну і відносно цього люди і тварини пристосовуються один до одного.
Ви вважаєте, "тонкість" - це антонім "простоті"?)) "Простий" собака в млн разів тонший за будь-якого кота)) В собак рівень організації вищий.