Не хазяїном, а беззастережно любленою людиною) Собаки люблять так, як ніхто не вміє. Якщо існують ангели - то це собаки.
Однозначно за котів завжди як була мала приносила до хати якихось котів, навіть не памятаю де їх знаходила. Мама страшно не любить котів, я їй спочатку говорила шо віддам подрузі через тиждень, тиждень затягувався до місяця, а там мама звикала, і вже й починала їз любити котики пухнасті, тихенько і гарненько муркають, мало їдять, вигулювати не потрібно зараз друзі попросили приглянути за їхнім псом - то капець деколи як гавкне коли в хаті мертва тиша, то в мене мало не інфаркт від того вигулюю 2 або 3 рази на день, хоче довго гуляти, ясне діло.. собаці потрібно більше свободи та місця ніж коту, не для квартири собака, хіба якщо є свій будиночок..
Моя мрія) Тільки я би мала не сенбернарів, а фоксів) Багато, багато маленьких фоків) Я так свому завжди кажу - і ти там будеш головний, звісно))) http://www.youtube.com/watch?v=A9mGNvL9lCA
Хіба на вулиці) Та і, все залежить від характеру собаки. Кожна собака - інша) Мій став нетовариським (до інших собак) вже у старості. Кращого пса годі уявити) Активний, веселий, гарний, дуже ніжний до господарів, дуже любить дітей, грайливий)