Коти проти собак, одвічне протистояння. А в нас отакі бої без правил на подвір"ю по парканайцять разів на день http://youtu.be/3EX-YSfNvpI
Я думала,що Біму менше Видно, що вони кусаються не злобно, а по-товариськи Як на мене, грайливість залежить від характеру тварини - он моїй післязавтра 2 роки буде, а вона досі дуже любить бавитися.
мої колись так само дуріли, намагаючись не зробити боляче шотландський вівчур проти двіркота, або навпаки ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- хаскі? ну ну....якби пес не придушив племінницю
Наш коли нас зустрічає, також робить вигляд, що йому все до лампочки. Потім ще день прикидається дуже гордим, далі просто не злазить з рук. Лазить за мною хвостом, цілується, говорить. Каже мама, що без мене цілий день сумує, відчуває, коли я маю повернутися з роботи - сидить під дверима, але як тільки почує, що я близько - кидається до іншої кімнати і робить вигляд, що спав. Вилазить такий повааажний, тягнеться, позіхаааає... Артист.
Моє вже дворічне пухнасте чудо Дуже любить сидіти в мене на колінах, коли я працюю за комп"ютером А отак спить А це просто цікава мордочка
Я ніколи не любила сфінксів-котиків, якимись вони мені бридкими видавались...оте голе зморшкувате тільце...брррр! Так було до сьогоднішнього дня. Поверталась з базару і вже майже біля виходу побачила те створіння на повідку Дівчинка продавала котика...воно бідненьке дрижало від холоду чи може від страху незнайомого людного місця. Спочатку ми з наталкою спостерігали за ним на відстані, а потім не втримались і підійшли , щоб хоч би запитати скільки коштує "голячок". Ціна вразила -1200 грн. Неприємно вразили котячі яйця вони тіліпалися наче самотні сливи на дереві... А ще більше вразило який же він приємний на дотик...та шкіра найніжніший оксамит.. Хотілося взяти того котика і більше не відпускати....ніжне, довірливе, віддане котисько... Тепер з голови не йде. Звати його Веник
І я ніколи їх не любила, а потім коханий переконав такого купити і я тепер без моєї лисенької кицюні життя не уявляю! а проблема з висячими яйченятами вирішується просто - треба брати дівчинку взагалі по темпераменту дуже приємна порода, схожа на песиків, це тобі не "кицька, яка гуляє сама по собі", а справжній друг, який ввечері зустрічає з роботи, вранці будить муркотінням у вушко і тягнеться на ручки, коли сумно стає