Мій кіт має вже 12 років. Кожен день скликає на подвір"я хто-на звідки котів і кіток. Недавно якась кітка досить того, що сама прийшла, то ще й 2-ох котят привела. Я вирішив не дававати їм їсти, думав, що вступиться з подвір"я, але як не дивно вмішався кіт. До чого сволоч хитра... . Кожен день м"явчав, а в хаті їсти не хотів, тільки на подвір"ї. Виявляється, що таким чином він годував кітку з котятами. Я йшов до хати, а він переставав їсти і починав кликати кітку з котятами. Сам собі не вірю, наскільки тварини наші розумні і добрі, через що не признаю полювання.
Нє що не кажіть а псечики кращі)) В мого брата жили дружно кіцька і пес(він). Дружили, їли разом, короче жили лапа в лапу. Кіцька привела 6 котенят. Якогось дня до них в ящик на горищі (котинятам ми зробили спеціальний ящик) залізла ласиця і задушила 5 котенят і кикцьку. Те що вижило втікло до собаки, і зним вже 4 місяць живе....... та жоден кіт би не прийняв собача до себе.)) Псечики рулять))))))
Один мій корефан хоче собі шимпанзе прикупити. Правда, боїтся, що воно їдло з холодильника буде тирити по ночам.
от за що я люблю котів: http://youtu.be/n1bo98838hs Кіт зустрічає господаря через пів року відсутності
Ти не шариш! Це ж характер, достоїнство! Ми як жили на Миколайчука, до нас приблудив через балкон (перший поверх+виноград) один нахаба. Чому він лишився, то окрема історія. Але нахабою був рідкісним. І от, коли він надто вже заривався, мій Богдан брав його за шкірку і відправляв в політ з балкону, того самого, через який він приперся. [SOUNDCLOUD][soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/87863926" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /][/SOUNDCLOUD] І після того той гад влаштовував показові виступи. Між нашим будинком і навпроти був дитячий майданчик, дорога і тротуар. Так от, коли його починали кицькати з балкону, він демонстративно йшов аж через дорогу, всідався на тротуарі дупою до нас, і незворушно сидів, аж поки до нього не тратили інтерес. Щоправда, днів за 2-3 міняв гнів на милість і прибігав спустошувати мисочки. Але вистава - всі гроші. І як таке от, з характером, можна не любити? ---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ---------- халепа, як той тег на саунд-клауд працює?
Кіт котові не рівня. Одного разу бачив, як собака гавкав і гарчав до кота, загнавши його в кут загорожі. Кіт, будучи в безвихідній ситуації, кинувся на собаку кігтями вчіпившись за морду, зубами схопив за носа. Ви б тільки бачили і чули, як той собака скавчав і скільки крові з нього витекло, а кіт цілий і неушкоджений втік через загорожу.
так, кіт сам по собі. Але песик співчутливий, радіє, сумує, намагається зрозуміти, а коту все до лямпи...
То Ви так думаєте... То Ви так думаєте. (Між іншим, я, коли радію чи сумую, то також не скачу до стелі чи не вимагаю, аби хтось зі мною посумував. Ви мене зрозуміли. )
Це про Ваш характер більше говорить. ) От я, наприклад, своїх котів сприймаю, як членів сім'ї, тому в голову не приходить наказувати бігати за мною по першому моєму бажанні. Для мене вони не іграшки і не раби. Тому й заводять одні люди собак, інші - котів. )