Ромко, якщо комуністи не знають що таке планова економіка,то чому вона була в СССР ? Між іншим, коти теж вбивають людей.Просто живуть вони в Африці,і на Амурі )))
Хм,а можна посилання на джерело такої класифікації? ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- говорим "кіт" маєм на увазі тігрів і левів включно,коли говоримо "тігрі і лєв" ,то маєм на увазі лиш їх.
Ви,не тільки женоненависник,а ще й совєтами захоплюєтесь? А я навпаки. Жінками захоплююсь,а совєтів ненавиджу. Так,що спільної мови нам ніколи не знайти.
Треба лоток придбати, щоб не гадили де попало. До речі, кошатники, яким наповнювачем користуєтесь? Вчора у 2 год. ночі у нас проводились сантехнічні роботи Я висипала в унітаз наповнювач...і унітаз забився. Насилу батько прочистив.Та субстанція стала в"язкою як тісто. Не було того наповнювача, що завжди купуємо і Наталка купила якусь "Мурку"
До недавнього часу користувалися "Санімаксом" для довгошерстих котів-для нашої киці в сам раз був, ніякого запаху, на лапки не прилипав. Але його перестали випускати, тому я в печалі і в пошуку доброго наповнювача. Пробували ту цілу "Мурку"- Сьогодні чистила лоток і насипала Комфорт-спробуєм, що то за біда.
Ми сипали і Мурку, і Аро, і Барс, і Макс, ще була якась пресована тирса, але наш кіт її не сприймає. Макс і Мурка найкраще поглинають запах, використаний пісок в унітаз ніколи не спускаємо, просто висипаємо в мішок для сміття.
Мій Мурчик носить своє навулицю. Приносить блохи, пісок,глисти! Ми із цим благополучно (тху,тху,тьху)боремось, але-ж Він Мій!!!
Я заріклася. Раз купила, то він моментально розбухає в унітазі, не встигаєш змити. Може вони різні є, але мені попався такий.
то щось таке купила хіба. Мій (я брала різні) не розбухає. а розсипається на тирсу. Ну і я не висипаю все одразу, а вибираю лопаткою те, куди кіт "сходив". Коли висипаю все і багато (чищу лоток), то може інколи заблокувати коліно, але тоді достатньо раз жухнути вантузом, і вимивається тут же, і то якщо справді дуже багато наповнювача.
Я кожного дня прибираю, мию лоток і міняю наповнювач, бо мої дві красавіци справненько їдять...нуй гадять відносно