А мені подобається німецька косметика, хоч вона і доржча, але ефект має значно кращий! Дуже рада, що і в нас є салони де її використовують (нава), бо після комплексу процедур шкіра нібо оновлюється, почуваєшься дуже привабливою жінкою
В них я пробувала омолодження шкіри і зволоження, бо вона в мене взимку обвітрюється. Спочатку консультація з косметологом, де підібрали курс для мого типу шкіри
Там в залежності від того 1 процедура чи комплекс, та яка саме процедура. Враховуючи, що туди навідатися раз на місяц а потім не потрібно, то не дуже дорого, але я і заробляю більш 6000. Тому краще підійдіть до них, там приємні дівчата-адміністратори і прайс-лист дадуть і пояснять що до чого)
Я, конечно, не эксперт по косметике, но попробуйте Viva. Не всегда могу её использовать, но лучше пока не встречала. Брать можно тут, претензий не возникало.
Ця фірма вже трохи віджила, і якість зовсім не та шо колись. Може на шось органічне перейти типу fresh line таких є декілька, для шкіри корисно і ніяких тобі подразнень чи ще чогось.
BeYu, туш та олівець для брів, Bourjois помада. Догляд за шкірою останнім часом Lo Roche. Переважно користуюся тональним кремом та рідиною для зняття макіяжу.
а вы пробовали косметику Kodi professional? я вот решила попробовать и просто влюбилась в нее) из последних заказов - база под макияж!! Заказываю в тренинг бьюти студии Triumf.net.ua
я віддаю перевагу професійній косметиці. таким брендам як onmacabim, holy land, ella bache, jean darcel. не бачу ніякого результату від масс маркета
Може чоловічої косметики менший вибір, ніж жіночої, але я віддаю перевагу пінам для гоління, гелям для душу, дезодорантам більше німецьким оригінальним, переконувався, якщо така сама марка, але по ліцензії випущено у нас, якість може бути інша.
Так само якість може відрізнятись, продукція у нас виготовлена по ліцензії, оригінальна, чи куплена хоча б у Польщі.
У мене різна косметика, є наприклад Garnier, Be loved, Dermacol, білоруські деякі марки подобаються, Lа Roche-Posay. Декоративна також уся різна)
Дякую за дуже цікаву статтю. А я для себе та своєї дитини відкрила новинку на ринку еко косметики України – Фармасі. Купую її в інтернет магазині косметики Косметика з досвідом 70 років: якісна, професіна, натуральна - купити у тому числі і дитячу. Ціни доступні, а якість на висоті.