Відповідь: "Код ДаВiнчi" Власне це один з факторів чому багатьом подобається книжка. Приємно читати та відчувати себе розумнішим за книжкових героїв. Це навмисний авторський хід. Ну, а заборона книжки релігійними лідерами тільки додало популярності. Деколи враження, що вони це роблять за спецгонорари
Відповідь: "Код ДаВiнчi" А для мене такі приколи - це ознака "дешевки". Коли письменник працює над твором, то він не тільки про числа Фібоначчі знає, але й про іншу кількість речей. Є тут в нас на форумі товариш один, той логіку з географією путає, так йому за то страшних грошей не платять. А скільки помилок було допущено при описі шляху втечі з Лувру? Мені не подобається почувати себе розумнішою від героїв, мені не подобається, коли з г..на стараются цукерку зробити і змусити всіх її хвалити.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" По-моєму, так не лише релігійні лідери роблять. Вони просто висловлюють свою позицію, аби вірні Церкви знали, на що йдуть, так би мовити. От у Росії був заборонений фільм "Молитва за гетьмана Мазепу". Фільм цілковите "ґе", але скільки народу його подивилося. З Боратом те саме. Так що виходить зовсім не унікальні речі забороняють, а посередні. От фільм "Остання спокуса Христа" взагалі неможливо до кінця додивитися.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Таке враження, що фільм - просто спроба заробити на вже "розкрученому" сценарії... Постановка склепана нашвидко від руки ногою, і актори не помогли...
Відповідь: "Код ДаВiнчi" добре, що ви всі такі мудрі... я, пардон, в луврі не бував, і як тікати звідти тим паче не знаю... читаючи книжку, не намагався розгадувати криптописи і не заглядав, що буде в кінці — тому читати було цікаво...
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Так справа, мені здається, навіть не в невідповідності реальним фактам, хоч автор і грішить цим на кожному кроці ( це можна списати просто на те, що це звичайний художній твір ), а в тому , що багатьма він сприймається власне НЕ як ХУДОЖНІЙ ТВІР... Коли підриваються елементарні християнські і людські цінності, і робиться це посередництвом звичайної художньої книжки - це вже сумно.. Звичайно, скільки людей - стільки смаків, читайте собі на здоров`ячко,ніхто не має права осуджувати, але справа в тому, наскільки серйозно варто сприймати такі речі... На кожному кроці можна зустріти людей, які ,прочитавши ту чи іншу книжку, зробили для себе з неї культ. До прикладу - ті ж самі Толкієністи... Як на мене, то це вже не здорово... Але тягне чомусь людей на надприроднє і незрозуміле, всяку містику, аномалії ,казки і т.д. - лише б втекти від реальності...
Відповідь: "Код ДаВiнчi" А мені книга сподобалась. І версія цікава. Щодо Марії і нащадків Христа. Але це все ж художня книга. Фільм почав дивитись, хвилин через 15 вимкнув, не цікаво.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" так і я ж про це... цікава книжка!.. непогана ідея... і скажу чесно, що раніше з такою ідеєю не стикався... різну єресь читав, у тому числі і деякі масонські твори... але це було для мене цікавим відкриттям...
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Мало читали. :p Ідея не нова. Нове хіба виконання, тобто вплетення в історію Леонардо. А ви знаєте, чому про Христа нічого не написано у період між його дитинством та зрілістю? Дуже просто, він у тому часі був у Тібеті, вчився мудрості в тамтешніх мудреців.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" не так вже й мало... про тибет — не нове... досить заїжджена тема... на першому курсі психології у львівському університеті розказують про виникнення християнства... та й у грановської "психологія віри" про це сказано...
Відповідь: "Код ДаВiнчi" То і я про те, що про Христа сьогодні важко щось нове придумати. За 2 тис. років народ вже добряче наґімнастикувався у цій галузі. Щось нового придумати годі... :D:D:D
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Для тих, хто ще сумнівається, чи дивитися фільм "Код да Вінчі", буде цікавою новина, що цей фільм претендує на звання "найгірший фільм року".
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Книга сама по себе интересна! Идея о потомках Христа были уже давно описаны и не в одной книге. Код да Винчи (не путать с Кот да Винчи Миха) вариация на тему еще не познанного нами, на тему, которая содержит много тайн. Человек любит думать, что вся его жизнь это кем то спланированная игра и где то сидит режиссер, дергающий за ниточки. поэтому появляются такие фильмы как "Игра", "Ванильное Небо", "Матрица". Фильм Код да Винчи из их числа. ИМХО стоит посмотреть, по крайней мере этот фильм заставил меня изучить досканально работы Да Винчи и перечитать Библию.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Що цікаво. Якби дійсно там проти Аллаха щось було, то на ближньому сході точно би заворушення були, а так.... навіть фільми демонструють.... Всьо хорошо. "Вєрной" дорогой идьоте, товарищи.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Пересвете, про Леонарда да Вінчі є багато інших фільмів, і дуже цікавих, а цей взагалі не вартий уваги. Він і справді просунувся на популярності книжки. Однозначно краще перечитати книжку, ніж переглянути фільм.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Мих! Я не воспринимаю книгу как ответы на вопросы. Книга один из вариантов фантастики. Есть бластеры, ракеты и чужие, а есть разные импровизации на тему всевозможных тайн и пр. Если человек после просмотра фильма или чтения книги говорит, Я теперь знаю как было все или скажет: "Так вот в чем оно дело", значит этому человеку пора на прием к психиатру.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" Позиція, впринципі, подібна до моєї (з чого стверджую що вірна) - не розгадувати швидше за когось та й не мучити себе історичними, псевдоісторичними і іншими фактами скрученими в книгу чи фільм. Це так взагальному про книгочитання. Фільм не дивився, книгу не читав - "Багато галасу з нічого" (здається цю фразу не я придумав
Відповідь: "Код ДаВiнчi" А і мені здається що всю нашу глядацьку аудиторію треба розділити на дві частини: ті які дивляться бо шукають (думають що шукають) якихось знань (розумінь) того чи іншого явища, відтинку історії і.т.д; і на тих хто приходить дивиться і виходить, за 5 хв. не памятає про що фільм.
Відповідь: "Код ДаВiнчi" мені книга була цікавою: 1. бо добре написана, якісно, хороший стиль, є інтрига... 2. досить несподівані версії...