Класна кличка. Але це вроді сигарети такі... не знаю ---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ---------- Ага, можна назвати Марсель. Марсіком ніжно називати. Сижу як дурак і кличу різних собак) Пробую як звучить... ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Може назвати "Кокер"? На честь Джо.
Контік,жжош Можна ще Шашликом назвати,теж непогано звучитьА в Стрию навіть мала нагоду бачити собачку по кличці б***ь
а мне нравится кличка Барсик, красиво, у моих дедушки с бабушкой так зобут собачку, такая классная)))
Собака так устроена, что слышит и реагирует на последний слог произнесенного слова, как команды так и своего имени. Так что желательно что-бы этот слог меньше употреблялся в командах.
Завжди думала, що це котяча кличка. Врешті-решт барс - з сімейства котячих. Так що називати собаку Барсик - приблизно те саме, що кликати кота "Вовчик"
А мені навпаки нагадує маленького пухнастого дворняшку з розумними очима, що дивляться з під лахматої гривки.