перший раз бачу і чую взагалі знав тільки хоробре серце))))) для Сіренької - поміняйте назви хоть в кадрах а то в 4 і в 2 назва картинки є )))) і щось я ніц незнаю (( перший вроді бачив, але з першого точно не вгадаю ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- вот Кармелюк і відгадав )
На одному польському сайті бавлюсь в кінозабавку. На одному з етапів теж треба відгадати фільми, як в нас. Деякі ще не відгадала, але може вам буде цікаво побавитись. Тож 10 кадрів:
1.- 2. RED 3. - 4. Déjà Vu 5. - 6. Mr. & Mrs. Smith 7. Starsky & Hutch 8. можливо Limitless, але не гарантую 9. - 10. - П.С. З нумером 3 вони явно загнули - там ніц не видно
Сявич, в яблучко! 8 - Limitless - 100%. Інші, зрештою, теж. В тому конкурсі взагалі то відео короткі, а кадри то вже я повирізала :shy: Шкода, що лінк на то відео нема як дати.. Додам ще кадри до 1, 3, 5, 9 і 10 відповідно: 1 - цей я сама не знаю, якийсь бойовик - стандартна перестрілка в китайському реторані, ще є такий кадр: 3 - дала такий кадр спеціально, бо подумала, що то буде просто: 5 - може так буде зрозуміліше: 9 - того сама не знаю ще, два кадри: 10:
1. тєжко 3. просто і не могло бути, бо не дивлюсь такого брєду в принципі Але от мужичка в схожому костюмі бачив на афіші в "Планета-кіно", фільм шось типу "Трон" називався 5. The Spirit 9. The Book of Eli 10. Kick-Ass
наврядчи. Це кіно або серіал. З.І. Мо хтось впізнає акторів...Скажіть їх імена і цього буде достатньо)
якась реклама з роду ментосів-снікерсів, мов - зїв і весь такий хітродупий до неймовірності )) з траволтою - із паріжа с любовью. а три це вроді санктум, або ще був такий схожий з галубізною про підводні пригоди купки вчених