для тих хто бавиться - див. під стрілку тільки тоді, коли вже все відгадали!!! 1. 21 2. Zweiohrküken (було легко, для тих хто бачив. бо Кличко не так часто знімається) 3. The town (вчора дивився ) ) 4. невже A beautiful mind??? (фотка неякісна, але мужик на задньому плані з опущеною головою страшно похожий на Рассела Кроу, особливо з тою бабочкою ... шикарніший фільм) 5. Click всьо-всьо, більше не буду... а то весь кайф відгадування псую
нашо "кадр із фільма"? просто в гугл-малюнках ввести назву фільму і всьо. а ше краще зайти на світову базу кіно imdb.com, знайти там потрібний фільм і вибрати котрийсь з кадрів. Для тих, хто цурається англєйської і любить москалів є kinopoisk.ru. П.С. Кадр варто закинути на якийсь радикал чи йому подібний, бо за оригінальним лінком можна вичислити... ---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:50 ---------- типу так (але кадри бажано більші)
Спробую і я. Вибачте, якщо щось не так зроблю. Фільми різних років, жанрів, країн і взагалі - асорті 1. 2. 3. 4. 5.
так 5 балів Karmeluk ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- Другі кадри 1. 2. 4.
1. з російськими в мене туго 2. чеколяда решту Кармелюк відповів ---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- П.С. не бачу відповіді на мій маленький бліц-етап
Кармелюк - ще +2 Разом 7 балів. Сявич +2 1- це український фільм ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ---------- 1. Виставляю 3 кадри до 1-го фільму
блііііііін!! остання підбірка була дуже впізнавана для мене.....шкода,що провтикала. я спробую: 1. 2. 3. 4. 5.