Поки вирішується питання з форматом забавки даю для розминки три кадри. Жодних ПП, пішіть у теми свої версії. Нумер один. Нумер два Нумер три. Вдалого вгадування
купа дописів З першої забави я вгадав усе крім мелодрам. Мені там хоч сотню скрішотів дай я нічого не вгадаю Це моя невелика "помста". Перші підказки. Без них бачу не рушите. Ці фільми ніколи не демонстрували на Україні. Один з них серіал (перший сезон). Досить коштовний. Спонсори-продюсери дуже відомий актор зірка та надзвичайно відомий режисер. Ще один це дилогія. Для країни виробника був один з найдорожчих проектів за всю історію кіновиробництва. Останній. Надзвичайно відомі актори. Головний герой здобув визнання у ролі яку передають як естафетну паличку. Мислим.
О, я знаю другий фільм...здається.. Виглядає на те, що це є кадр з дилогії про Арна. Лицар-тамплієр зі Швеції, що воює в Святій землі)))) Правда не скажу точно з якої саме частини кадр... Над решта ще подумаю....
Старався .... і тому певно meduzka вгадала другий кадр. Молодець. ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ---------- Ще по два кадри з першого та третього фільму. , та , останній фільм все-таки транслювали у нас за радянських часів лише не з оригінальною назвою. Перепрошую.
Краще б той один і далі знімався - в нього файно то виходить, а другий най си і далі серіали знімає, бо фільми останнім часом паскудні робить/продюсує
омг....завжди думала, що у мене хороший смак і я знаю багато всього про кіно і дивлюсь хороше. а тут бах і впізнала тільки кадр з "такої собі" комедії...Оо це "Однокласники"?
2. Точно знав шо бачив той фільм, але не пам'ятав як називається. Вже згадав: Slumdog Millionaire П.С. 1 і 2 - суперські фільми, імхо