Кінозабавка

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Персі, 11 чер 2010.

1. JaguaR

JaguaR щасливий

Та воно то може й так, але коли я фільму не бачив, то мені то не поможе )

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

А тепер трохи про фільми (моє враження) :
    У першому мені дуже подобається суть.
    У третьому - образи.
    Четвертий мене нагло дратує (навіть не зважаючи на акторку українського походження.)
    П’ятому - респект - дуже сподобався. Хоч не знаю чим. Мабуть тим і сподобався.
    Шостий досить файний, хоч давно дивився і вже призабув. Але той з третього кадру "главний герой" мені не подобається.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Один з фільмів я не бачив, але вдалося знайти відповідь, уважно вивчивши кадри і правильно сформулювавши пошуковий запит в гуглі :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

ну то чекайте, Ви ж спец в тих справах! :good::)

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Перепрошую, що не дала вчора правильні відповіді. :pardon: Просто в мене вчора Італія грала, я вся спереживалась і забула.

На жаль, особливої популярності моя забавка не здобула (маю на увазі кількість учасників:scratch_one-s_head:). Тим хто грав - дякую.
    Правильні відповіді:

1 - Леон
    2 - Хатіко: найвірніший друг
    3 - Пірати Карибського моря: Прокляття «Чорної перлини»
    4 - П'ятий елемент
    5 - Острів проклятих
    6 - Троя
    7 - Секс у великому місті
    8 - Війна світів

Я нагадую, як нараховувались бали: за правильну відповідь з першого кадру - 3 бали, з двох кадрів - 2 бали, з трьох кадрів - 1 бал.

І переможчем у нас стає MARTINI (17 балів). Гучні овації чемпіону. :good:
    На другому місці - meduzka (12 балів), на третьому - Darcy (8 балів).

І решта результатів:

Rebbit - 7 балів
    LuBimaya - 6 балів
    olya_d - 6 балів
    poetka - 3 бали
    JaguaR - 2 бали.

Ага, ще у нас syavych показав просто вражаючі результати, але сам і попросив не брати їх до уваги, бо шось там сильно намахлював. :)))

От і все. :) Переможця вітаю, :give_rose: всім дякую за вашу участь і увагу. :give_rose::)

• Подобається Подобається x 7
  5. meduzka

meduzka Member

Вав. Я на другому місці!!!! Хоча бачила лише перші кадри...я собою горджуся...:blush::)

6. syavych

syavych копач

:preved::clapping::drinks:

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі, а продовження буде? Мені сподобалось!

• Подобається Подобається x 4
  8. Персі

Та мені не важко дати продовження... Головне - щоб були бажаючі грати ;)

• Подобається Подобається x 3
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

Я б із-задоволенням побавилась би! Може й ті, хто брав участь, теж підтримують... :give_rose::give_rose::give_rose:

10. MARTINI

Йой, не чекав. Після того як сплутав 5 елемент з Моцним горішком (в першому кадрі), думав, ну всьо, опозорився і впав на самий низ турнірної таблиці :)

Прикольно вийшло з Троєю. Я того кіна не бачив, але інтуїтивно з першого ж кадру припустив, що це саме Троя :)

Хатіко мені теж був не знайомий. Після 3 кадру я ввів в гугль назву залізничної станції і отримав відповідь. Але позавчора ще й подивився фільм, прослезився... Але "Білий бім, чорне вухо" мені більше подобається :)

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Гарна ідея :)
    А чи не було б цікавіше, якби перебіг гри відбувався, як в темі "Відгадай що на фото"? Була б дискусія і кожен міг би бути ведучим, якби виграв. Тобто показується один кадр, в тему пишуться коменти, хто вгадав - загадує наступний фільм. Якщо протягом доби чи двох ніхто не вгадав - дається наступний кадр з фільму.

12. MARTINI

Е нє, я проти :) Мені нема часу ведучим бути :)

13. Персі

Та не знаю...як народу більше подобається, нехай висловлюють свої пропозиції. ;) Та й визначимо за принципом більшості, як грати далі. :)
    В принципі, якщо більшість висловиться за формат, запропонований Нірванкою, я можу бути ну таким собі "запасним" ведучим на той випадок, коли переможці не мають на то часу. :)
    Одним словом, пропонуйте, як краще. ;)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Або можна буде відмовлятись бути ведучим і хто перший зголоситься в тему, що перейме на себе обов'язок ведучого, той і буде загадувати далі.
    Гра досить цікава, на мою думку. Тож має шанс набрати більших масштабів. З моїм варіантом не треба було б Персі постійно нагружатись придумуючи щоразу нові фільми, шукаючи щодня нові кадри, розгрібаючи ПП.. :)
    Може в когось ще є якісь ідеї?

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Підтримую пропозицію Нірванки!

16. Darcy

Darcy Active Member

Я "за" продовження гри!!! Можна якісь подарунки навіть придумати (ну наприклад якісь повязані з форумом, напр., можливість поставити анімовану аватарку і т.д.)

17. syavych

syavych копач

хм, не буде тоді в Мартіні стимулу відгадувати :)

18. Персі

Я над цим думала (намалювати шось прикольне в фотошопі, наприклад, в честь переможця), але, на жаль, дуже на Ви з ним (фотошопом) :dntknw:

19. JaguaR

JaguaR щасливий

:tongue: Не чесно, я вгадав з першого кадру ;)

20. Персі

Ой. :blush: точно, повідомлення отримане о 17.20, а другі кадри були після 20.00.
    Перепрошую і виправляюсь:
    JaguaR - 3 бали. :)

а де твій аватар? :)