Та воно то може й так, але коли я фільму не бачив, то мені то не поможе ) ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- А тепер трохи про фільми (моє враження) : У першому мені дуже подобається суть. У третьому - образи. Четвертий мене нагло дратує (навіть не зважаючи на акторку українського походження.) П’ятому - респект - дуже сподобався. Хоч не знаю чим. Мабуть тим і сподобався. Шостий досить файний, хоч давно дивився і вже призабув. Але той з третього кадру "главний герой" мені не подобається.
Один з фільмів я не бачив, але вдалося знайти відповідь, уважно вивчивши кадри і правильно сформулювавши пошуковий запит в гуглі
Перепрошую, що не дала вчора правильні відповіді. Просто в мене вчора Італія грала, я вся спереживалась і забула. На жаль, особливої популярності моя забавка не здобула (маю на увазі кількість учасників). Тим хто грав - дякую. Правильні відповіді: 1 - Леон 2 - Хатіко: найвірніший друг 3 - Пірати Карибського моря: Прокляття «Чорної перлини» 4 - П'ятий елемент 5 - Острів проклятих 6 - Троя 7 - Секс у великому місті 8 - Війна світів Я нагадую, як нараховувались бали: за правильну відповідь з першого кадру - 3 бали, з двох кадрів - 2 бали, з трьох кадрів - 1 бал. І переможчем у нас стає MARTINI (17 балів). Гучні овації чемпіону. На другому місці - meduzka (12 балів), на третьому - Darcy (8 балів). І решта результатів: Rebbit - 7 балів LuBimaya - 6 балів olya_d - 6 балів poetka - 3 бали JaguaR - 2 бали. Ага, ще у нас syavych показав просто вражаючі результати, але сам і попросив не брати їх до уваги, бо шось там сильно намахлював. От і все. Переможця вітаю, всім дякую за вашу участь і увагу.
Йой, не чекав. Після того як сплутав 5 елемент з Моцним горішком (в першому кадрі), думав, ну всьо, опозорився і впав на самий низ турнірної таблиці Прикольно вийшло з Троєю. Я того кіна не бачив, але інтуїтивно з першого ж кадру припустив, що це саме Троя Хатіко мені теж був не знайомий. Після 3 кадру я ввів в гугль назву залізничної станції і отримав відповідь. Але позавчора ще й подивився фільм, прослезився... Але "Білий бім, чорне вухо" мені більше подобається
Гарна ідея А чи не було б цікавіше, якби перебіг гри відбувався, як в темі "Відгадай що на фото"? Була б дискусія і кожен міг би бути ведучим, якби виграв. Тобто показується один кадр, в тему пишуться коменти, хто вгадав - загадує наступний фільм. Якщо протягом доби чи двох ніхто не вгадав - дається наступний кадр з фільму.
Та не знаю...як народу більше подобається, нехай висловлюють свої пропозиції. Та й визначимо за принципом більшості, як грати далі. В принципі, якщо більшість висловиться за формат, запропонований Нірванкою, я можу бути ну таким собі "запасним" ведучим на той випадок, коли переможці не мають на то часу. Одним словом, пропонуйте, як краще.
Або можна буде відмовлятись бути ведучим і хто перший зголоситься в тему, що перейме на себе обов'язок ведучого, той і буде загадувати далі. Гра досить цікава, на мою думку. Тож має шанс набрати більших масштабів. З моїм варіантом не треба було б Персі постійно нагружатись придумуючи щоразу нові фільми, шукаючи щодня нові кадри, розгрібаючи ПП.. Може в когось ще є якісь ідеї?
Я "за" продовження гри!!! Можна якісь подарунки навіть придумати (ну наприклад якісь повязані з форумом, напр., можливість поставити анімовану аватарку і т.д.)
Я над цим думала (намалювати шось прикольне в фотошопі, наприклад, в честь переможця), але, на жаль, дуже на Ви з ним (фотошопом)
Ой. точно, повідомлення отримане о 17.20, а другі кадри були після 20.00. Перепрошую і виправляюсь: JaguaR - 3 бали.