Дякую Колись було проблемою дістати насіння або дітку нормального кактуса. Тепер замовляй не хочу. В неті купу каталогів, навіть з природи насіння можна дістати з польовими номерами Гм, не знаю такого кактуса, що цвіте тільки раз в житті. Просто кожному виду треба відповідний вік. Для якось то рік, а для іншого і сто років. Так що може дійсно один раз в житті...житті пана Сергія
А де ти тих пластмасових трубочок набрала, бо я щось думаю, думаю і ніц в голову не приходить звідки їх взяти Вже придумала, щоб ручок накупляти, але по-моєму дороговато вийде...
Такі трубочки то відходи з монтажу жалюзі. По ідеї то не конче мають бути трубочки, можуть бути якісь палички. Подивись по якихось будівельних магазинах може щось підходяще знайдеш.
З радістю поділюся. Коли мене, щось сильно вражає, а це, переважно все, що стосується всього, що можна вмістити в одній єдині фразі: MINIMAX. ...тобто те, що при мінімальних затратах, дає максимум виграшу, комфорту, позитиву, багатократної окупності витрачених коштів, зусиль, ресурсів, часу. В цей стан я попадаю автоматично, це приходить як грім серед ясного неба...тоді я стаю неадекватним, бо втрачаю орієнтири в часі і просторі...зявляється море асоціацій, мозок працює на повних обертах, але це вже відбувається без участі моєї свідомості, бо в цю мить повним володарем стає підсвідомість і надсвідомість...оце я і називаю початком "перезавантаження" ...спочатку це дуже приємно, наступає момент евфорії, великого блаженства, передчуття чогось особливого, нового... Я поринаю у світ гештальдів, чогось величного, незавершеного, вселенського...цей стан поступово виводить мене з стану збудження, наступає стан, напівсну...за якийсь час я засинаю глибоким, здоровим сном. Пробудження наступає коли на вулиці день і оточуючі вже давним давно не сплять. Відчуваю себе так, ніби мені 16 років.Чергове "Перезавантаження" пройшло успішно, готові, свіжі ідеї просяться на світ...
...ці горщечки зіграли роль спускового гачка. ...хіба в моєму віці, знову відчути себе 16-річним, це погано??? Я в цьому віці колекціонував поштові листівки з зображенням різних квітів. В колекціїї було понад......одним словом, до сьогодні збереглось пару сотень. Тепер я колекціоную свої фото екзотичних рослин.
Я не навмисне, чесне слово ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ---------- Так, було б добре Цікаво подивитись
sigoris - наш чоловік!Приєднуйтесь до нашої профспілки любителів природи! Як вступний внесок - чекаємо на ваші ідеї і фотозахоплення.
ох пан і закрутив... я коли його дописи читала, подумала, що якесь кіно цікаве дивлюся.. аж захопило! Шайн, до тебе питання, як до професійного орхідейщика! Скажи, коли моя квіточка вперше цвіла - гілочка було довга, а зараз бруньки вже ростуть, а гілочки (їх тепер дві) корткі десь по 10-13 см.. чому так?
Ну ти ета... говори та не загаваривайся, хоч аби в мене теж була "манія велічія" в мене і так вже з вух пара йде від такої уваги до моєї скромної персони Думаю, що гілочки ще витягнуться, а як нє то значить, що зараз їй досить світла і вона не витягується, як попередньо. Як порозцвітають квітки то тоді вже можна судити про стан самих суцвіть і порівнювати з попередніми. А ти зараз її підживляєш чимось? Треба би, бо вона потребує сил на дві гілочки з квіточками