Побачила в *Арсені* вазонок-квітку Куркума.Так захотілося,ну дуже припала до дущі та квітка.:girl_in_dreams: Чи хтось має її вдома?Як вона адаптовується до наших умов? А мо*хтось теж *запав*на неї,то могли б спробувати на двох її придбати?:girl_tender:
Я якось теж звернула на неї увагу але не відважилась купити.Можете тут почитатиhttp://www.plantsplanet.org/catalog/Куркума, а яку саме Ви бачили?
Як на першому фото з Вашого посилання. І я не відважуюсь,тому і шукаю когось до спілки(Там багато відросточків)
...не пам*ятаю...дехто стояв і спостерігав,щоб я не затрималась у квітковому відділі,тому дуже швидко переглянула квіти,які були.Залюбувалась на орхідеї,а коли побачила куркуму,то мене якраз *потягли*до виходу... ---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- Хочу поїхати на квіткову гуртівню,там напевне і вибір більший і ціни кращі. тільки от проблеми з добиранням...
Саме орхідеї і цікавлять мініатюрки, низенькі(15-20см)фаленопсиси з дрібосенькими квіточками, саме таких немаю і в нас нема їх чомусь. І за куркуму взнайте
Ось така вона, як звичайний фаленопсис але манюсінька. Бачите запальничку біля вазона? http://s60.radikal.ru/i168/0808/3e/8e2725956dbb.jpg
Сьогодні в мене зацвіла моя найулюбленіша лілія біла нарцизка, як я її називаю, бо вона і пахне подібно до нарцизки, а називається насправді Амазонська лілія або Еухаріс Захотілося вам показати це гарне, біле диво
А я вже не дочекаюся, коли моя орхідея розцвіте! Ті гілочки вже такі довгі, бруньки на них, а квітів ще немає....
Терпіння і скоро вже потішиш нас своєю красунею. Зараз день короткий тому це трохи затягнеться, щоб скоріше розцвіли можеш досвічувати.
А де можна в кімнаті тримати орхідею?Я так хочу цей вазоночок,але боюсь,що він в "здохне",а ціна то кусюча
А у мене фіалки пропали. Хочу виростити авокадо. Як і радять: вставила у кісточку зрілого авокадо з 4 боків зубочистки і поставила у стакан з водою (щоб була у воді наполовину). На четвертий тиждень кісточка тріснула. Жду, поки проросте. А ще я займаюся вирощуванням цитрусів. Кісточки з лимонів, лаймів, мандаринів тощо саджают у не дуже великий горщик. Оскількі цитрусові дерева - карликові. На дно горщика кладуть 2-3 камінці. Насипають грунт: земля (70 відсотків), пісок (30 відсотків). Кісточки саджають на глибину 1-2 см. Поливають по мірі висихання землі, тобто рослина потребує багато води, а заливати її не потрібно. Горщик ставлять на найсвітліше місце у квартирі, але не під прямі сонячні промені. І ще одне: непотрібно зрізати з дерева колючки.
У землю. У мене була фіалка, ще на моїй старій квартирі. Цвіла, як ненормальна. Але вона була дуже стара і пропала.
на майбутьнє фіалки підливайте у підставку, ці квіти не люблять коли їх підливають під корінь. Я свої підливаю раз на тиждень у підставки (зимою трохи рідше), десь через 1-2 години треба вилити з підставок воду яку квітка не випила. ---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ---------- я вже ось тут про це писала