Доброго дня шановне товариство! Скажіть будь ласка, де у Львові є гуртівня кімнатних рослин? Або хто займається поставками/розповсюдженням кімнатних рослин? Дякую!
мій чоловік нещодавно приніс рослину яка має дивну назву "слоновья нога", але дуже файна квітка. Хто-небудь чув про таку? мабуть в неї є інша назва ще
Треба щоб квітів було багато, тоді не забудете У мене 75 вазонів (щойно перерахувала ) А ще на площадці штук 10
А я люблю свій бонсай! Та посадив грошове деревце! Ростуть і біди не знають) Проте варто інколи добре слова казати!
В мене на днях впала мя орхідея під власною массою і висипався весь грунт. Чи варто з цієї нагоди пересаджувати її в нову землю і в більший горщик? Як правильно обрати горнятко?
Орхідея Дендробіум. А от моя Феленопсіс як відцвіла, бо я напевно її перелила, трохи корінняпрогнило, але зараз ніби відросло нове, а чи зацвіте вона щераз незнаєте, шо мені з нею зробити???
У мене дві відцвіло і що з ними далі робити - без поняття. Сумніваюсь.У мене дендробіум зовсім не так виглядає.Скоріш за все це міні феленопсис.