Спитала, бо сусідка на зиму виставила свої фіалки у під"їзді, і бачу, що в неї крім фіолетових і білих є якісь плямисті. І якось вони мені не тойво... А в мене ростуть відразу дві квітки в одному горщику, як я вже писала. І не хотіла б, аби вони стали такими ж... А Ви свої фіалки купуєте чи крадете?
точно не стануть селекціонери роками нові сорти виводять купую, в мене живуть квіточки з Москви, Ростова, Києва, Одеси, Вінниці, Луганська, Нікополя, Молдови)) а ще міняємось з подружками, які теж фіалки колекціонують, то вже на все життя захоплення..
А дайте ще якісь фото, Ви такі екземпляри виставляли, що я в житті не бачила - може, якщо вийде, куплю у Вас. Замовляти можна розсаду? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=957735&postcount=359
то вже за рекламу рахуватимуть, якщо шось цікавить, пишіть напряму. А фото ще покажу, в мене цього добра багато))
Дякую усім, кому сподобались мої квіточки покажу, яка манюня в мене зара розквітла (діаметр усього кущика не більше 10 см) Brazos Belle і показуйте своїх красунь, впевнена, що у багатьох зара підвіконня прикрашають файні квіточки
вся моя література -то квіткові форуми і обмін досвідом, ну і свої власні поразки і перемоги за 3 роки захоплення)
Підкажіть, будь-ласка, де можна купить гілочку кімнатного мандарина, щоб зробить прищепу? У мене є деревце лимона, але воно виросло із кісточки. Сорт невідомий. Кісточку взяв із магазинного лимона. Хочу на це деревце прищепити мандарин. Може хтось із форумчан готовий продати?
А в мене з фіалками якось не виходить дружити, не розуміємо ми один одного Останнім часом захопилася гібіскусами, та й не тільки ними.Є камелія, табернемонтана,горденія...ой та в мене їх стільки!:8: Тр6еба буде вибрати час та перефоткати всі і вам показати.А сьогодні розвів гібіскус ,Текіла зветься
гiбiскуси дуже гарнi, але займають багато мiсця i дуже мало квiтнуть, день-два i квiтка облiтаэ, тому я з радiстю милуюсь чужими, зараз стiльки сортiв э, гарнющi!
В мене якийсь карликовий і весь всипаний квітами, цвіте вже два місяці безперестанку. А от Текіли ніколи не бачила тут. А ще в мене прийнялась чергова фіалка, біленька.
Так, квітка гібіскуса тримається один, максимум два дні.Але та краса того вартує. У мене зараз 7 вазонів гібіскусів.Хочеться ще і ще, але дуже дорогі ці рослини.Майже як орхідеї або й дорожчі. Зараз цвітуть ось такі Порахувала вазони..їх аж 45!
Дійсно - 45 це вже серйозно! А я к ви викручуєтесь у період відпусток? У мене у кожну відпустку 1-2 квітки гинуть, тому зазвичай купую лише витривалі рослини. У цьому році засох маленький мирт, я планувала його подарувати, коли підросте.... Добре, що великий вижив, восени буду знову відросточок укореняти. До речі, хто знає які у догляді цикламени? Дуже подобається ця квітка, але боюсь, що вона занадто примхлива.