Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Виявляється, Хомчин відкинув усі формальності і вже перейшов на рідну кацапську мову.
    А як же інакше розуміти оте "Ты!!!!!!!" ?
    Не дивно, що Хомчин мало пише - для нього українська не є рідною мовою.

В фільмі про Штірлца радистка Кет, коли у неї почалися перейми, кричала російською. Так і Хомчин.

Останнє редагування: 2 тра 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Кет народжувала, а йому, напевне, зуби лізуть)))

Во, прошу Баян до вчорашніх і тодішніх свят;
    Gyppsy, 22 кві 2020 Поскаржитися

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Буває, попадалось мені, ніби пише житель Харкова, а насправді, агент ФСБ, що на завданні в Харкові.

Не дивуюсь безграмотності та русизмам писанині Хомчина, якщо це не копіпаста.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Яка може бути копіпаста з одного слова і семи знаків оклику!? Таку ще треба пошукати!
    Він прочитав Ваш пост, написаний українською, і навіть якщо він хотів написати "Ти!!!!!!!", то незалежно від розкладки клавіатури це була б літера "и". Але оскільки голова Хомчина працює в російському режимі, він емоційно і підсвідомо вдарив по клавіші, що через одну від Капслока. Тією клавішею вводиться латинська "s", українська "і" і російська "ы". Що свідчить також про те, що в даний момент у Хомчина (висловлюю припущення, що у більшості випадків) була російська розкладка клавіатури, інакше він ввів би "ті!!!!!!!".

Хомчин - в одному строю з Гудманом та задвоєним Майором.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. B тому фільмі також є тип, якого грає Куравльов, ну той з підбитим оком. То він мені нагадує кацаполапого.
    Але так, я згоден. Брехуни і злодії завжди першими кричать - ловіть злодія. Тільки фішка з мовою тут давно не прокатує. Тому що тема мови любимий коник кацапів, який вона експлуатує вже 300 років. А українська мова все одна живе.

6. Я не дивуюсь, що нащадки завезених на Західну Україну кацапських наймитів досі на службі феесбе, хоча обвішались чорно-червоними і синьо-жовтими прапорами, патріотичними аватарками. Манкурти.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Хто здав нас в ворожі руки?
    Суки. Суки. Суки. Суки.
    Хто здебільшого у Раді?
    Бляді. Бляді. Бляді. Бляді.
    Хто вчинив такий гармидер?
    Зєля - підор. Підор. Підор.
    Хто в мокшанське хоче стійло?
    Бидло. Бидло. Бидло. Бидло.
    Хто вартує лиш огиди?
    Гниди. Гниди. Гниди. Гниди.

8. ФОПам з малими дітьми, які постраждали від карантину, уряд виплатить щомісячну компенсацію.

Так сказали.

Так сказали у квітні, а заяву подавати потрібно в межах того місяця, за який розраховую отримати компенсацію. Тобто березень ку-ку. І квітень ку-ку.

Так сказали в уряді, але поки що ні роз'яснень, ні постави немає. Тобто травень ку-ку.

То оце не знаю, якому з варіантів вірити:
    1. Мене дурять і тирять мої гроші?
    2. Мене дурять і на цьому просто роблять популістський (як давно не чула цього слова...) піар?
    3. Мене не дурять. Мене дурили раніше, але просто вже забули, в чому саме дурили. Ну бо є така робота: триндіти і пускати бомки. кожного дня.

9. Lanktocha

Всякого тут наслухався. У стилі - своє, приписати комусь. Який я нащадок кого?
    Чому про це не кричите?
    Юность Петра: приднестровское прошлое Порошенко
    На ботофермі не додзволили?

10. А при чому тут Порошенко? В тебе і тобі подібного стада баранів припездентом вже більше року віслюк Янелох Оманський.
    Чи знову Порошенко насрав тобі в штани і обісцяв під'їзд в будинку?

11. FB_IMG_1588423761780.jpg

12. Lanktocha

Діду, вже який раз, що не пост, то який поганий Зеленський і який хороший був Порошенко і я найбільше згадую?

Курси копіпастерів та тролів ясно хто проходив.

13. Gyppsy

@Lanktocha то Ви до кого то кажете? До мене?
    Який же я Вам дідо?
    Для Вас я просто @Gyppsy

А курси я проходив, такі да. Правда, давно. Але тоді і вчили за совість;

@Lanktocha, з Ви в яких роках проходили ці курси?

14. Lanktocha

Інших дописувачів не було, ніби всім зрозуміло, що звернення до Хомчина.

15. Gyppsy

А шо, Вам тяжко нормально оформляти дописи?

Чи це Ви спецом так робите?
    Цього на курсах Вас навчили?

16. Lanktocha

Тут мало троля-копіпастера Хомчина, мусить бути ще одна язва?
    Я пояснював раніше, по-іншому оформити допис не проблема, особисті вподобання, я не люблю, коли у мене десятки сповіщень, у теми, де дописував і мені цікаві, заходжу і без того.
    Як є дописувачі, які не зайдуть і не відпишуть, не отримавши сповіщення - не проблема по-іншому оформити допис.

17. Gyppsy

@Lanktocha, виглядає так, що Ви приділяєте багато уваги тотому Хомчина.
    А чому Ви так робите? Вам за нього доплачують?

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Нагадало мені це випадок, був на прийомі у лікаря в обласній поліклініці, коли вийшов із кабінету, жінка, чекаюча на прийом, напевно, приїхавша із якогось району здалека, прокричала, скільки я платив, міг і не платити, потрібен був мені підпис, про такі речі не кричать. Тут такий самий стиль і така сама культура.
    Хто найбільше всяке ліпить, на те реагую, може і неправильно, а оплачує хто, ФСБ, ЦРУ, Австрійський ген.штаб?

19. Gyppsy

Як це "не кричать"? Ви потураєте корупції?

@Lanktocha, а Ви знаєте, який самий дзвінкий крик?

То це Ви спостерігаєте в нашій затишній кавярні;

@Lanktocha, а Ви знаєте, скільки подібного на чорному форумі?

@Lanktocha, а Ви там моніторите ситуацію чи ні?
    /бо я з лише з грубшого.../;

а де твій аватар? :)