Який найкращий фільм ви бачили ?

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Dj - Zak Barrow, 11 жов 2008.

1. AHTOH

AHTOH Member

підтримую. багато фільмів подобається. але цей неймовірний

• Подобається Подобається x 1
  2. галка

галка Member

Також підтримую. Форест Гамп надзвичайний фільм.
    Ще до таких надзвичайних фільмів хочу віднести фільм "Ігри розуму".

• Подобається Подобається x 2
  3. RavenXS

RavenXS Member

Хмм, знаю, що можна сьогодні подивитись вже:)

Серед останнього, що дивився, вартий уваги фільм: "Области тьмы".

4. Ninochek

Ninochek миється в бані

Если хоррор то это вроде сайлент хилл

5. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Класних фільмів, які зберігаю у своїй підбірці багато, але Форест Гамп і Зелена миля Тома Хенкса поза конкуренцією.

6. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Накінець подивилась "Жмурки". Можливо і застарілий фільм (у всякому випадку вже не свіжачок), але настрій підіймає впевнено.:)

7. Finya

Finya enjoy the silence

Найбільш вражаючий з усіх - Dreamkeeper

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

«Лучшее предложение» (англ. The Best Offer, итал. La migliore offerta) - не скажу, що НАЙкращий, але класний!

• Подобається Подобається x 3
  9. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Форест Гамп
    Щасливе число Слевіна
    Шосте чуття
    Запах жінки!!!!
    Троя
    Гладіатор
    Гра
    І ще є парочка фільмів....але ті ще згадалися ті і є найкращими ,які мені довелось бачити)
    PS Малий на днях ходив на 300 спартанців 2,сказав бомба!!!)));)
    Але коли книжку читаю - більше задоволення ,аніж від перегляду фільму :preved:

10. prius

prius Well-Known Member

Нещодавно передивився Вбити Білла 1,2 Тарантіно геній,якби він не став режисером то певно був би маньяком

11. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Guelder Roze, до Вашого списку додам "Достукатись до небес", "Втеча з Шоушенка", "Життя прекрасне", "Зелена миля" і практично всі фільми з Томом Хенксом.

• Подобається Подобається x 4
  12. Айе!

их просмотренных в прошлом году:

"Джанго"
    "Охота"
    "Гравитация"
    "Пленницы"
    "Лучшее предложение"
    "Легенда №17"
    "Человек из стали"
    "Великий Гэтсби"
    "В доме" Озона
    "Самый пьяный округ в мире"
    "Сломленные"
    "Мастер"

ну и до кучи (что вспомнил сходу за последний год-два), recommend to look:
    девушка с татуировкой дракона (скандинавская), железная хватка, город воров, три дня на побег, … а в душе я танцую, нокдаун, земляничная поляна, гангстер, фанатик.
    черный лебедь, 127, боец, неадекватные люди, монстро, король говорит, я легенда, исходный код, пекло (from boyle), призрак, линкольн для адвоката, город жизни и смерти, области тьмы, веревка, полуночный экспресс (1978), деньги на двоих, новый свет, пока не сыграл в ящик, непокоренный, поцелуй навылет, жизнь других, пролетая над гнездом кукушки, олдбой, оправданная жестокость, драйв, нефть, двойник дьявола, человек который изменил всё, мартовские иды... :)

13. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

З того, що залишило враження й можна рахувати не втраченим часом:
    "1+1 или Неприкасаемые"
    "Пока не сыграл в ящик"
    ПыСы За "Внутри себя я танцую" спасибо, Денис. Как-то мимо прошел.

14. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

важко виділити один якийсь хоча ні ! є такий Матриця .
    а інших зо два десятки хороших
    Пропоную зробити щось на зразок рейтингу у форумчан , якусь голосувалку чи що , але не знаю як то можна реалізувати ? так щоб можна було додавати нові фільми а інші могли за них голосувати ?
    За цей рік навіть не знаю що достойного бачив - нема чого згадати :sad: нічого не вийшло 2013-2014 ( поки що) з того що варто радити а весь список ВСІХ своїх улюблених фільмів опублікую якщо комусь буде цікаво - правда без рейтингу :)

15. Moskal Charivnik

Тема ніби для поділитися, "Матриці" вже скільки років? Рейтинги-фігейтинги, як у вконтакті? ля чого??? Як "важко виділити", то, мо, просто не обов`язково "слід лишати абишо"?

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ось списочок чого варто дивитися

17. Moskal Charivnik

Инструкция для извращенцев? Интересно, с какой целью "Пианистку" стоит смотреть? Надеюсь, никогда "Незримые твари" Паланика не экранизируют. "Заводной апельсин" читать надо, а не смотреть... Жах...

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

З такою ж метою, як і читати однойменний роман Єлінек. Це дуже сильна психологічна річ.

19. Moskal Charivnik

Ви уявляєте себе у кінотеатрі за переглядом "Піаністки" серед хмари народу і з дорослими своїми дітьми? Я не ханжа, а Ви? Людина скинула в тему ПОШЛУ "Матрицю" спершу, а тепер взагалі каталог... Ви гадаєте, автор теми для цього її створював? Тільки чесно. "Якщо у салаті більше семи компонентів, то це вже комбікорм."(с)
    П.с. За минулі образи публічно прошу вибачення, був не в адекваті(причини вагомі, але мене не виправдовують - факт).

• Подобається Подобається x 2
  20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я не знаю, для чого автор створював тему, але тут кожен викладає свою думку, ну якщо на чийсь смак Матриця то супер-фільм, то, значить, в людини такі вподобання, а ми можемо покритикувати або похвалити, залежно від своєї думки.
    А щодо "Піаністки" - фільм має відповідну примітку, що це не для дітей. На мою думку, то це і не для кінотеатрів, а для домашнього вдумливого перегляду. Це справді складна тема. Я той фільм в оригіналі вже двічі переглядала, так, він, складний, так, багато дивних (і для когось диких) сцен, але проблематику складну піднімає. Це знов-таки питання смаку.
    П.С.
    За минуле вибачаю і не ображаюся більше :drinks:

а де твій аватар? :)