Який найкращий фільм ви бачили ?

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Dj - Zak Barrow, 11 жов 2008.

1. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

2. Huru

Huru Well-Known Member

"Безстрашний" з Джетом Лі. Фільм усіх категорій - бойовик, драма, філософія...

3. extezi

extezi Member

приведу 5 фільмі які мене особисто сильно зачепили.
    1.Інтервю з Вампіром - класика ,фільм тримає від початку і до кінця Бред Пітт зіграв там просто шикарно.
    2.Втеча з Шоушенку - тут навіть нема шо сказати ,цей фільм має подивитись кожен.
    3.Кокаїн - Джонні Депп як завжди на висоті + фільм створено на реальних подіях.
    4.Початок - Крістофер Нолан перевернув таке явище як кіно в цілому і вивів його на зовсім новий рівень... давно такого фільму не бачив.
    5.Бійцівський Клуб - і тут Бред Пітт зіграв на дуже високому рівні... фільм має сильний філософський підтекст.
    От моя 5 кращих фільмів,ражду подивитись всім ,не пошкодуєте.
    Є звичайно ше з 10-20 фільмів які подивитись потрібно всім,але це вже надто багато писанини,тому покишо зупинимся на цьому )))

• Подобається Подобається x 2
  4. Templar

Templar Дуже важлива персона

3-4 частини, просто лажа!

• Подобається Подобається x 2
  5. JaguaR

JaguaR щасливий

Перепрошую, що такдовго не відписував, просто щось не заходив в цей розділ. В мене ПДФ, тому тут скинути не можу.
    Але щось придумаю.

Справді історія дуже важка, але її призначення набагато перевищило історію. Дівчина пожертвувала собою заради прозріння інших людей.

Мені не сподобався. Дуже.

То трилер?
    Про роздвоєння особистості? Чи це не те?

Файний

Таа, після нього наркоманом не станеш..

То кого? Ви на цвинтарі живете? :)))
    --------------------------------------------------------------------
    Що хто скаже про "По контуру лиця"? Хтось додивився до кінця ? :)

6. Lysyj

Lysyj Member

Згадав про фільм Into the Wild (Sean Penn) [2007]. Знятий за реальними подіями. Це один з тих фільм, які справляють найбільше враження вже після перегляду. Я його дивився рік назад, але зараз, коли слухаю саундтрек, під враженнями більшими ніж при перегляді.

7. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

та яке там прозріння... тільки мракобісся розвели навколо нещасної.

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

"Город Зеро" К. Шахназарова.

• Подобається Подобається x 3
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Пересматривал раз 5.
    Диск купил.
    Шедевр.

10. Turkul

Turkul Well-Known Member

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Щойно подивився. Багато чув про нього і дуже люблю фільми з психологічним підгрунтям... Але це не фільм, а казна що.... Про що він? Про те, як люди, розбещені і ліниві хочуть досягти мрії не приклавши зусиль?за все в житті треба платити або ж розплачуватись..... порадувала тільки кінцівка. А то ще не вистачало там Хеппі Енду!

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

P.S. - Дивитись раджу починаючим наркоманам :)
    Люди з нормальним світоглядом і міцними переконаннями нічого не втратять не переглянувши його.

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Моя п"ятірка кращих фільмів.
    - Життя Девіда Гейла
    - Капекс
    - Переговорщик
    -Собаче серце
    -Любов і голуби
    і ще можу писати і писати....
    О чём говорят мужчины
    Я люблю тебя Филлип Морис:crazy:

13. Filosof

Filosof Well-Known Member

"Маленькая Вера".

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Среди фильмов, которые я видел, на мой взгляд, один из лучших - Полёт над гнездом кукушки - режиссёра Милоша Фармана. Этот фильм вышел где-то 35 лет назад. Но он - о вечном. Ну и бессмертны комедии Чарли Чаплина.

• Подобається Подобається x 3
  15. Radistka

Radistka Rändaj

16. Radistka

Radistka Rändaj

А добре що є вихідні. Нарешті знайшла час і переглянула фільм. Вартує рубрики "найкращий". Тому сюди.

Роман\Jung sa
    Південна Корея, 1998

"Главной героине фильма Со Хён 38 лет, а её жизнь спокойна и размеренна. Казалось бы, что для счастья у неё есть всё: муж — преуспевающий архитектор, 10-летний сын, дом, друзья…
    Но однажды, её младшая сестра, Чжи Хён, живущая в США, просит помочь своему жениху У Ину, который должен приехать в Корею, с приготовлениями к свадьбе. Со Хён соглашается, но встретившись и узнав У Ина, понимает, что никогда раньше не любила, и этот мужчина — её последний шанс испытать счастье, тем более, что это чувство взаимно.
    Однако между Со Хён и У Ином — пропасть. И разделяющие их годы (он лет на 10—15 моложе ее), не самое страшное. Как быть с сестрой, которой она почти заменила мать? С семьёй — мужем и сыном? Столько судеб зависит от Её решения. Сможет ли Она позволить себе роскошь быть счастливой или должна найти силы отказаться от этого последнего шанса, дарованного судьбой?
    "

Такий собі банальний сюжет. В небанальному виконанні і постановці. Фантастична музика, відсутність суєти, зайвих слів, зайвих речей у кадрі, кохання без жодної вульгарності, складно, глибоко, і вічна проблема "що робити?" От люблю я східне кіно

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Saw;
    Saw 2;
    Saw 3;
    Saw 4;
    Saw 5;
    Saw 6:
    Saw 7... :)))

18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Saw - невже комусь подобаютьтся такі фільми (крім маніяків-вбивць і паталогоанатомів)??? Знімають таку туфту, а потім дивуються звідки береться стільки вбивств, маніяків і іншої нечисті!
    ----------------------------------
    Подивіться краще це:"Клятий Юнайтед".
    Один з небагатьох фільмів, які мене вразили минулого десятиліття!
    Фільм для прихильників гри мільйонів... але і не тільки! ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=LYzsswqPk6s

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Як тільки мене тут не називали :))), Ким тільки не вважали :)))
    Але маніяком-вбивцею і паталогоанатомом вперше о_О!!!
    Хоча якийсь звязок мене з маніяком-вбивцею Фрейд прослідкував би ;)

А фільм дійсно тупий. Правда приходилось на місці маніяка-Пили бувати. Коли бонбачку закладаєш...:diablo:
    А ще... Як уявиш себе на місці жертви... Бр-р-р-р...

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)