Який найкращий фільм ви бачили ?

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Dj - Zak Barrow, 11 жов 2008.

1. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

колекція фільмів режисера Ендрю Блейка, наприклад... чим не "найкращий фільм"? ))

2. nastinka

nastinka відсутня

сподобався російський
    Льбовь-Морковь :)
    таке добре веселе кіно :)

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Чотири Пера
    Пам'ятай мене
    Хатіко (ну просто шось, а не кіно)!

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дивлюсь "Масло Лоренцо"
    Вражає.
    Єдине,що можу сказати...вони в світі...а ми за бортом....
    Але біль...є біль.
    Будь-де.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не можу сказати, що якийсь фільм чи щось подібне назавжди "запало" у пам"ять. Щороку, щомісяця, щодня, щогодини враження перекривають одне одне, бо життя триває, а враження не закінчаться навіть разом з ним.

• Подобається Подобається x 2
  6. nastinka

nastinka відсутня

подивилась Хатіко.
    проревіла майже весь фільм.
    добрий

• Подобається Подобається x 4
  7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Дорога змін(Revolutionary Road)
    http://www.youtube.com/watch?v=gf0VqzuWedU

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 5
  9. Templar

Templar Дуже важлива персона

а коли там все файно, було тоже ревіли? о_О

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

сильний фільм

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мому малому (9р.) сподобався "Следы на снегу". Старииий фільм. Теж хочу подивитись. Купив і не дивився.

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ----------

Там не від того файно чи нефайно ревіти можна. Там все файно. Тільки мене наприклад слізливі історії з тваринами чомусь не дуже розчулюють, чомусь мені тварин майже не жалко:sad:, тобто вони мене не вражають... Але ця тваринна вірність змушує задуматись...

11. gvorn

gvorn Well-Known Member

Задумався, які фільми залишили в пам"яті слід:
    - Природжені вбивці (Nature Born Killers) Олівера Стоуна,
    - Реквієм за мрією (Requiem for the Dream) Дарена Ароновскі - дуже сильний фільм,
    - Та, що танцює в темряві (Dancer in the Dark) Ларса фон Трієра
    - люблю фільми Кім Кі Дука, особливо Пустий будинок і Весна, літо, осінь, зима... і знову весна,

З легшого: Амелі, Кримінальне чтиво, Карти гроші два стволи, Snatch, Important of being Ernest (2002)

Останнім часом фільмів майже не дивлюся. Треба би щось цікаве скачати. Американські блокбастери - пуста трата часу, в більшості за дорогущими спецефектами ховається примітивний сюжет:boredom:

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Ще забув - єдиний фільм з Кевіном Костнером, який подобається - Той, що танцює з вовками :good:

• Подобається Подобається x 7
  12. Locke

Locke невиправний реаліст

Доводилося бачити багато і хороших, і посередніх, і зовсім нікудишніх фільмів.
    Проте найкращим фільмом вважаю фільм "Собаче серце" по М. Булгакову. Там кожен кадр, кожна фраза несе дуже глибокий зміст. Час від часу переглядаю ще раз, і весь час відкриваю для себе щось нове, якого раніше не помічав.

• Подобається Подобається x 9
  13. Radistka

Radistka Rändaj

Ще один фільм який ніколи не викину зі своєї колекції.

Рассекая волны
    Breaking the Waves
    1996
    Ларс фон Трієр

Бог дает каждому что-то, чтобы он стал лучше. Молодая девушка Бесс из отдаленной общины на северо-западе Шотландии влюбилась в хорошего парня — Яна, работающего на буровой установке в море. Несмотря на противостояние родственников, они женятся. Бесс просит Бога, чтобы Ян всегда был рядом с ней, и Ян возвращается к ней искалеченным после несчастного случая на буровой. Что может сделать молодая женщина, чтобы ее любимый остался жив? На какую жертву может пойти?

Далеко не проста сльозлива мелодрама.
    Трієр, як завжди, б'є прямо під дих..

• Подобається Подобається x 3
  14. Saszko

Saszko Well-Known Member

"Рабство" Марко Кройцпайнтнера про сексуальне рабство. Страшний фільм. Мене вразило як мексиканець, котрий жене через кордон сексуальних рабинь, перед великим хрестом падає на коліна і молиться Аве Марія, встає і знов береться за діло. Я подумав: "Яке ЛИЦЕМІРСТВО!". Але в кінці фільма він врешті покаявся, а його колега американець, що нюхав кокс і ґвалтував, мабуть, ні...
    І ще мені цікаво як оцінити вчинок юнака, брата дівчинки, викраденої работорговцями, проте врятованої, котрий засадив ножа в спину босу тих покидьків. Батько-бандит лежить долілиць серед вулиці з ножем у спині, вибігає шестирчний хлопчик і кричить "тато", пацан на ту сцену обертається і на його сум'ятному, чи то розлюченому, погляді фільм кінчається...

• Подобається Подобається x 3
  15. layer9

layer9 Well-Known Member

обитель зла всі 4 серії вже дивився, клас, люблю наших співвідчизників

16. Radistka

Radistka Rändaj

Давно "наслышана" про перший фільм Кім Кі Дука "Крокодил", 1996. Сьогодні нарешті переглянула. У-у-ух ... ну і ну ...
    Гола, огидна, страшна, жорстока і бридка "правда життя", але фільм все ж про любоффь.
    Одним словом - геніально :good:

"Что может быть сильнее любви? Она способна облагородить чувства даже у отчаянного и жестокого убийцы по прозвищу "крокодил". Он живет под мостом со стариком и мальчиком, как дикое животное: отнять деньги, ввязаться в драку, заняться сексом. Вытащив из воды красивую девушку, решившую покончить с собой, ночью, в присутствии старика и мальчика грубо изнасиловал ее. Но почему она, убежав - возвращается? Почему все время молчит? Какую тайну скрывает? Сюжет фильма захватывает, не отпускает - это танец на лезвии бритвы."

17. Osin

Osin Well-Known Member

Гарний фільм "Краса по-американськи", непоганий - "Реквієм за мрією", "60 автострада", "Чорна кішка, білий кіт".

якщо говорити про арт-кіно, то якось до душі "Кава і цигарки", але тут я однодумців, як правило, знажоджу дуже мало.

Як данина дитячій частинці душі - Гаррі Поттер, Міст у Терабію.
    А ще запам"ятався "Леон кіллер", "Сніданок у Тіфанні", "Хрещений батько" хоча це зовсім не є повчальні фільми чи філософські, але образи, актори, музика і т.д. настільки яскраві і приємні, що зачаровують :give_heart:

А ще з останніх згадала 2 чудових фільма "500 днві літа" і "Покохай мене, якщо наважешся" :give_heart:

18. nastinka

nastinka відсутня

"покохай мене якщо наважшся" дійсно дуже класне кіно! і ще "будь моїм хлопцем на 5 хвилин"
    а ще оцей фільм крок вперед -3
    а ще дуже і дуже багато))

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

люблю фільм "гола правда" дійсно правда))

19. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Palindromes [2004] режисер - Todd Solondz. Скачала інші його фільми, але поки ще не переглянула. Але впевнена, що сподобаються. Особливо "Storytelling".

http://www.youtube.com/watch?v=I8X3o3QutGM

To Save A Life [2009] Окрім хорошого задуму, певного послання світу, гри акторів, особисто мені ще страшенно сподобався саундтрек. На жаль, скачати безкоштовно його не можна :sad:І як зазвичай, на укр. мові ні одного хорошого альтернативного фільму нема :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=1o56pazEh-Q

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Качала з Контакту в оригіналі :good:, з перекладом чи дубляжем не знаходила... :pardon:

20. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

а де твій аватар? :)