Який найкращий фільм ви бачили ?

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Dj - Zak Barrow, 11 жов 2008.

1. Gron

Gron тафгай

Чомусь згадав Догвіль.
    НМД, його треба у школі обовя'зково показувати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Turkul

Turkul Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. Geograf

Geograf Меломан

:good::good::good:
    Фільм супер і книгенція теж, цікаво чи були ще якісь екранізації цього твору:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Честно признаться не знаю, может и есть, но я не знаю. Фильм действительно отличный, и если память не изменяет, снятый киностудией им.Довженко/Украина, к слову.

5. Radistka

Radistka Rändaj

"Выбор Софи", 1982
    Экранизация одноименного романа У. Стайрона о женщине из Польши, лишившейся в нацистском лагере мужа и детей и пытающейся найти силы, чтобы продолжать жить в послевоенной сытой и благополучной Америке.

Мабуть, якби подивилася цей фільм раніше, то була б добряче шокована. Зараз просто якщо фільм створює відповідний настрій на тривалий час, то вважаю його вартісним.
    Я не зовсім розумію чому жінку поставили перед таким жахливим і водночас дивним вибором. Але, визнаю - в житті можливе все.
    Мабуть особливо вартує до перегляду тим людям, які мають категоричну і однозначну думку про самогубство, релігійність, мету життя, любов, честь та інші життєві цінності.

6. Gron

Gron тафгай

Спробуйте ще подивитися "Путешествие с домашними животными" 2007р
    Якщо б слухав, чи читав про що, ніколи б недивився.
    Цікаво було б почути відгук.

7. Radistka

Radistka Rändaj

Дякую, поставила на закачку.
    Сторожева - "Небо. Самолет. Девушка"! Очікую мінорний фільм-настрій - саме те :good:

8. Gron

Gron тафгай

Ну це теж саме:)
    Подивлюсь "Одна війна"

Мені теж так здається, але тільки після того як подивився.

9. Radistka

Radistka Rändaj

Сорі, я там трохи наплутала - "Одна війна" це Глаголева :blush:

10. Radistka

Radistka Rändaj

Переглянула! Дуже сподобалося - однозначно заслуговує бути в категорії найкращих. Але слів нема :dntknw: - тільки настрій ... тихого і справжнього щастя.
    Реабілітували Ви мені російське кіно, навіть Дюжев не дратував )
    Фільм про "женщину особого размера" - така ж "стра-а-анная" як і Лара, але інша.
    Не повірила я, швидше здивувала мене, тільки одна річ - як, де і коли головна героїня встигла навчитися слухати серце і набралась сміливості жити так як воно підказує. Може в тім і річ, що треба багато мовчати і, як мені колись радив один старий єврей - "главное, не суетится" :).

Я знаю тільки один фільм, де головна героїня ще більше мовчить - фільм - "Пустой дом" Кім Кі Дука, 2004:
    Весь день Тэ-сук разъезжает на мотоцикле по городу, развешивая на дверях домов рекламные плакаты. А вечером он сорвет плакат с того дома, где отсутствует хозяин, и временно пропишется в его квартире. Тэ-сук моет посуду, стирает белье и чинит вещи. В одном из домов он не замечает странную молчаливую женщину. Сун-хва давно несчастлива в браке, страдает от побоев мужа и, улучив момент, бежит с Тэ-суком, принимая его образ жизни и меняя одну квартиру за другой, один дом за другим…

Gron :good:, рекомендуйте ще!! :)

11. Gron

Gron тафгай

Колись саме настрієм, та харизмою акторів, як не дивно вразив савейскій фільм "Успех" з Філатовим.
    Після нього, вкотре перечитав Чехова, майже всього.
    Зараз лякаюсь передивитися, щоб не зіпсувати то враження.

Класний фільм.
    Спробуйте ще "Час", його же.

12. Turkul

Turkul Well-Known Member

13. SkyLine

SkyLine New Member

найкращі фільми

останні найкращі фільми які я бачив це: 1."Хатико":good:, 2."Район №9":good:, і 3."Луна 2010":good:

14. Radistka

Radistka Rändaj

Я бачила цей фільм. Може через те, що я вже помирилася з часом, а може через те, що зрозуміла що життя занадто коротке, щоб мучити один одного, проблеми фільму мені швидше чужі.
    Враження:
    1. Дівчина звернулася не до того лікаря.
    2. Десь вже на 10 хв. коли вона домовилась про операцію я почала мучитись запитанням, а що ж вона бідолашна буде робити зі своїми внутрішніми "тараканами" після того як змінить зовнішність.
    3. Як то її хлопець не міг її впізнати по її поведінці?
    Але .. думаю декому може дуже запасти в душу .. , а скульптури просто фантастичні :good:

У мене довший час був найулюбленішим "Любовное настроение", Вонга Кар Вая, 2000
    Герои этого маленького шедевра Су и Чоу снимают в доме соседние комнаты. Их супруги все время в отлучке. Мы никогда не увидим их. Чоу узнает сумочку Су, подаренную ей мужем. У его жены такая же. А Су узнает галстук Чоу, подаренный ему женой. У ее мужа такой же.
    Без слов понятно, что их супруги изменяют им друг с другом. Что остается героям фильма? Мстить? А может просто окунуться в сладкую музыку любовного настроения?

Я там зачаровуюся кожною секундою. Навіть дим від цигарки головного героя рухається під музику - ну просто нема слів. І проблеми там тонші і делікатніші.

P.S. Качаю "Успех" )

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Фільм Екзамен - закручений,але в принципі цікавий.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Прочитала і згадала ще один фільм "Неотразимая Марта", 2001 :)
    Марта, шеф-повар французского ресторана в Гамбурге, создает на своей кухне настоящие шедевры кулинарного искусства. Для нее существует только работа. Но, когда в автокатастрофе погибает ее сестра, мать-одиночка, Марте приходится взять к себе восьмилетнюю племянницу Лину. А затем в их жизни возникает он — опасный конкурент Марты, новый повар из Италии Марио, который превращается в «лучшего друга» и «большого папочку». Тем временем неизвестно откуда появляется настоящий отец Лины…

Мелодрама, але направду файна. Теж, до речі, про "стра-а-а-нную женщіну" :) але більше зрозумілу і цивілізовану ) і про двох Професіоналів - таки з великої букви (ах Серджо Кастеллітто, каро міо :girl_in_love:). І то все в обрамленні шикарного кулінарного мистецтва.

Все гарно, нічого не забагато, нічого не мало - фільм як точний кулінарний рецепт.

Єдина засторога - голодним категорично не можна дивитися ... :nyam2::nyam2::nyam2:

17. Imaginary

Imaginary lost in dreams

"Ефект метелика"

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Во им"я отца" - класний фільм, в одному рейтингу з "7 душ" і "Зелена миля", як для мене :).
    "Молодожени" - легка й смішна комедія.

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

"Бійцівський клуб"("Fight Club") – американський художній фільм 1999 року, екранізація однойменного роману Чака Поланіка.
    http://www.youtube.com/watch?v=J8FRBYOFu2w

20. irchukmip

irchukmip New Member

"Не отрекаются любя" недавно показували по Інтеру фільм - супер

а де твій аватар? :)