Який найкращий фільм ви бачили ?

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Dj - Zak Barrow, 11 жов 2008.

1. found

found Well-Known Member

А хіба це не був рожевий ведмедик?

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Подивився "Аліса в країні чудес".
    Хтось тут згадував кота. Кіт просто відпадний! :good:

• Подобається Подобається x 3
  3. Geograf

Geograf Меломан

• Подобається Подобається x 2
  4. found

found Well-Known Member

По рейтингу і відгуках цей фільм не тягне на "найкращий фільм, який Ви бачили"))

5. GaluchankaNew

GaluchankaNew хто придумав екзамени?!!

коли була маленькою то запам"ятався "Голос трави"-історія молодої відьми. Чи то я така дивна мала була просто дивилася все що голубий екран покаже, але любила фільми з магічним піддтекстом. Не просто трюки чи спецефекти, а якийсь філософсько-магічний підхід до реальності. І приємно було дивитися фільми на рідній мові-незнаю по якій причині але фільми українського виробництва 90тих були саме такої тематики. З сучасних: "За межами сну"-про потойбічне життя і вічну любов споріднених душ. Фільми про війну, філософія, магія... Взагалі мені здається що неможливо визначити найкращий фільм, можна вибрати тематику чи режисера чи актора, але обмежитися одним лише фільмом надзвичайно складно.

---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

на рахунок порадити щось з жахів- Final destination 1-2-3 in 3D-шось аж жити стало страшно... я ледве докінця в кінозалі висиділа...нєеееееееее..... з відчизняних є "Вій"-классика, не промахнешся. ну там по списку ще "Hole" i "Messenger". бійся на здоров"я :girl_wink:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Рекомендую фільм "Камера 211"

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Глянув "Мадагаскар Різдво" - думаю любителі пінгівінів і так знають ,що це класний мульт...

• Подобається Подобається x 3
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Вы какого года рождения?

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

В мене є знайомий, який балдів від трансфомерів, хоч далеко був не дитина і мав сімю. Але дивився він їх кожен день, ще на відаках...
    На фантастиці мужик був помішаний.
    А я люблю мультики. Майже всі :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Turkul

Turkul Well-Known Member

11. found

found Well-Known Member

Є ще ціла збірка мультиків про пригоди пінгвінів з Мадагаскару. Триває близько 2год. Серії менш цікавіші, ніж в повнометражному мультику, але багатьом будуть цікаві :)

• Подобається Подобається x 1
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сьогодні подивися фільм "The World's Fastest Indian" - "Найшвидший "Індіан", з Ентоні Хопкінсом в головній ролі.

Фільм - майже документальний, про знаменитого рекордсмена швидкості на мотоциклі, новозеландця Берта Мунро. Цей чоловік понад 25 років самотужки модернізував свій мотоцикл "Індіан" 1920 року випуску, сам виготовляв до нього нові унікальні деталі тощо. І в 1967 році, у віці 68 років, встановив на ньому світовий рекорд швидкості на мотоциклі з об"ємом двигуна до 1000 см3, розвинувши мало не 300 км за годину! А в пробному, безпосередньо перед рекордним, заїзді - перевищив швидкість 300 км/год!

Дуже раджу всім.

13. found

found Well-Known Member

Я колись переглядав уривки цього фільму, але так і не подивився повністю. Нещодавно глянув фільм "На краю" з Ентоні та Алеком Болдуїном, котрий хтось рекомендував на форумі))
    Мабуть скористаюсь ще однією рекомендацією))

14. GaluchankaNew

GaluchankaNew хто придумав екзамени?!!

вибачте, причому тут вік? якісні і хороші речі подобаються в незалежності від того для якої аудиторї вони створювалися.:girl_mad:
    Себто любителі мультфільмів-діти, а старих історичних фільмів-ветерани... питання-шо мені-красивому єврею робити?:girl_spruce_up:
    (для тих хто не зрозумів, або для тих хто мене на тім захоче зафукати-про єврея то я так фест жартую).:girl_flag_of_truce: але концепція я думаю понятна нє?:girl_wink:

15. found

found Well-Known Member

Фільм "Отступники / The Departed" Мартіна Скорсезе бачили?
    Хто не бачив - рекомендую. Є ще корейський фільм по цьому сюжету, теж рейтинг високий, але то не те.... Добре, що я подивився спочатку виробництва холівуду, а потім уже відчував різницю)

16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

17. Turkul

Turkul Well-Known Member

18. Radistka

Radistka Rändaj

Переглянула "Агору" Аменабара про Гіпатію Александрійську. Драма минулого року випуску. Не потратила недільного вечора надаремно.
    Кладу цей фільм до небагатьох вибраних.

Практично не знаю більше фільмів, де перших християн представляли б не тільки як покірних переслідуваних овець. Факт є фактом - і залишки Александрійської бібліотеки в 391 були, як не крути, майже повністю знищені натовпом таки християнських фанатиків. От дивилася як ті християни "ковбасилися" і згадався Губерман: "Возглавляя партии и классы лидеры вовек не брали в толк, что идея, брошенная в массы, это девка, брошенная в полк". І те що "средний IQ любой группы людей обратно пропорционален количеству ее участников".

19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Дякую, вже качаю цей фільм - дуже зацікавила анотація

20. Guevara

Guevara Active Member

Важко сказати, їх декілька,себто декілька режисерів які мені подобаються,. Зокрема : Кустуріца, Стенлі Кубрік, Альмодовар. Ще є дуже багато радянських фільмів з дуже талановитими акторами які полюбляю. Останній фільм що дивився "Тот самый Мюнхгаузен",з Олегом Янковським. Вычна йому пам'ять (

а де твій аватар? :)