Який найкращий фільм ви бачили ?

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Dj - Zak Barrow, 11 жов 2008.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Недавно подивися чудовий фільм Роберто Беніні "Життя прекрасне" (Vita e Bella, La).
    Фільм вражає!
    Дуже корисно подивитися, та й не просто подивитися, а брати приклад з головного героя, як не втрачати оптимізму в безнадійних, здавалося б, ситуаціях!

• Подобається Подобається x 6
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Теж подивилась цей фільм на днях, ревіла без пам'яті. Дуже гарний і емоційний фільм! :good:

• Подобається Подобається x 1
  3. good

good Well-Known Member

"Угрань за 60 секунд". кращого фільму й не придумаєш..і, звичайно, без "Титанік" не обійтись :)))

4. mademan

mademan Old School Gamer

Тут о "Хатико"(Hachiko: A Dog's Story) вижу упоминают люди, только вот недавно дошел до просмотра етой картины. Как работа, то очень качественая... приятные саундтреки, актёры "в тему")
    Ричард Гир, старая школа... шас уже нету таких джентельменов в Голливуде...
    По драматике... идельней нету, история просто в точку, да.. и как я понял, то в основе лежат реальные события прошлого века.
    Красиво одним словом,... мир глазами собаки, а мир для неё ,- человек, хозяин.
    В основном фильмы и остаються в нашей памяти на уровне фильмов... но есть и такие. которые трогают чувства... и не только, тут например в Хатико есть мораль.
    ... верность, безкорысная верность, любовь, так четко выражена в братьях наших меньших,..
    и которой порой нехватает нам, всезнающим и всепонимающим людям...

• Подобається Подобається x 3
  5. ricardo

ricardo Well-Known Member

А також його продовження "в ноябрє" "в дєкабрє" ... "в разлівє"

6. Sten

Sten New Member

Хто ще не бачив, можете подивитись "Солнце Ацтеков" Фатіха Акіна, дуже приємний і позитивний фільм, як сказала одна знайома - фільм не на один раз.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сьогодні подивився старенький фільм Unforgiven Клінта Іствуда. Надзвичайний фільм. Ще раз переконався, що Іствуд - майстер з великої літери. Шкода, що зараз він уже такий старий і не відомо чи встигне зняти ще один шедевр.

8. EHES

EHES New Member

мій улюблений "Політ над гніздом зозулі" але це вже класик ;) а також "Бійцівський клуб" :D
    з новості я рекомендую ще "Острів проклятих" та іспанський фільм "Я також" про особу з синдромом Дауна - дуже цінний :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Radistka

Radistka Rändaj

Жизнь других/Das Leben der Anderen
    2006, Німеччина
    реж. фон Доннерсмарк

Восточный Берлин, ноябрь 1984 года. За пять лет до своего низвержения восточно-германское правительство обеспечивает свои притязания на власть беспощадной системой контроля и сыска. Преданный партиец капитан Герд Вислер надеется подняться по служебной лестнице, выполняя работу по сбору улик против драматурга Георга Дрaймана и его подруги — знаменитой театральной актрисы.
    Однако он не ожидал, что погружение в мир объекта наблюдения меняет и самого сыскного агента. Погружение в жизнь других — в любовь, литературу, свободу мысли и слова — приводит Вислера к острому осознанию скудости его собственного существования и открывает ему совершенно новый образ жизни, противостоять которому становится все сложнее. Но когда система уже запущена, она не может быть остановлена. Опасная игра началась…

• Подобається Подобається x 3
  10. Fionna

Fionna New Member

Нещодавно дивилася фільм "Спеши любить" фільм не так щоб дуже,але сюжет сподобався.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Недавно пересмтрел "Приключения жёлтого чемоданчика".
    Просто жесть!!!!!

12. Radistka

Radistka Rändaj

"Похороните меня за плинтусом" - ото ЖЕСТЬ!! :)

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Останнім часом з того що дивився, сподобались. Молодіжні комедії Тодда Філіпса:
    Старая школа / Old School
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2765690
    Дорожное приключение / Road Trip
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1770164
    ну "Вечірка в Вегасі", класика жанру!

З серйозніших, вчора подивився
    Добро пожаловать в Сараево / Welcome to Sarajevo
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=386260
    Кіно, яке заставляє задуматися... ну і взагалі... не для слабонервних (багато документальних кадрів з воєнних дій)
    Сподобалося, але фільм "грузящий", більше під настрій і не для кожного. Коротче, трохи в стилі "9 роти", але набагато краще, ІМХО, не до порівняння...

Сподобалися, досить схожі між собою фільми
    Господар морів з Раселом Кроу
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2919344
    Ідеальний шторм з Джорджем Клуні
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2803262

Абсолютно не сподобалися останні роботи по романах Стівена Кінга (від якого в дитинстві просто фанатів)
    Фільм Вантажівки (Trucks) повна туфта, не дивлячись на інтригуючу назву, не кажучи вже про Автомагістраль і всякі там "живі вставні щелепи", куда їм до неперевершених "Крістіни" чи "Зеленої милі"... чи то може я їх по-іншому сприймаю...

В планах подивитися, то що найбільше радять, "аватар", "Аліса", "міліонери з трущоб" і перший український триллер "штольня" (хоча тут думки розділяються). Подивлюся - розкажу ;)

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

А хіба є такий фільм? Я читала цей твір.

15. Radistka

Radistka Rändaj

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

останнім часом підсіла на класику, яку колись пропустила... "Шосте чуття" і "Зелена миля" спокою не дають, хоч дивилась пару місяців тому...

17. Radistka

Radistka Rändaj

18. Fon

Fon whom how

дікапріо - острів проклятих - всі мої друзі ніфіга не пойняли, тому рішили шо фільм тупий. просто кінцівку акуртно дивіться. фільм а-ля - ігри розуму з раселом кроу
    шизофренія в квадраті карочє
    ще кльовий фільм - красавчік 2 - з прикольним німцем в гол ролі. дуже життєвий.
    а ще переглянув трохи новий - робін гуд - з раселом кроу. що здивувало, немає негрів. в усіх америкоських фільмах тулили завжди негрів на другорядні ролі, а тут така історична достовірність. мабуть мода на чорносраких пройшла? )))))
    а фільм сам ніякий. скоро почнуть ставити бойовики шербурзьким парасолькам. ото би тарантіно відірвався )))

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Для мене фільмом номер 1,поки що залишається "Гладіатор".Вразив мене цей фільм,те почуття яке я відчув,коли вийшов після перегляду з кінотеатру,пам"ятаю до тепер.

20. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Якщо мовити за нові кінострічки то мало не єдине що вартує переглянути на мій погляд KICK ASS.

http://www.youtube.com/watch?v=r163vBtYxq8

а де твій аватар? :)