Як не засумувати у Львові?

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем valerianka, 12 бер 2015.

1. valerianka

valerianka Member

Приветствую форумчан и кричу о помощи)

Хочется узнать, чем занимаются горожане в свободное время, чем увлекаются, на какие занятия ходят - может у кого хороший репетитор иностранного языка, или какой экстремальный вид спорта, может по наслышке от друзей знаете, куда можно пойти, чтобы творчески развиваться или скрасить досуг. Чем занимаетесь конкретно вы и что посоветуете другим? А я, может, найду что-то близкое для себя или даже найду в вашем лице хорошую компанию :blush:

Очень жду ваших мнений

2. muravey

muravey Well-Known Member

Если умеете педали крутить и есть на чем - от Львова на электричке можно в любую сторону отъехать час-полтора и попасть в интересные места, например.
    - Сколе (водопады Камянка и Гуркало, местные памятники архитектуры)
    - Жовква и Крехiв
    - Олесько, Підгірці, Золочів
    - Миколаїв-Дністровський (Заклад, Дуброва, Нов.Розділ)
    - Старе село, Давидів, Вовків
    - Оброшино (стара садиба + зоопарк невеличкий с оленями),

ну и много чего на разном удалении еще.

Если вы пешеход, но все-таки любите походить - найдите в соцсетях сообщества туристов, до Карпат рукой подать, можно на выходные ездить по вершинам лазить.

• Подобається Подобається x 3
  3. muravey

В пределах города - есть фотошколы, курсы театрального/актерского мастерства, общественные организации самой разной направленности :)

4. valerianka

valerianka Member

@muravey, ух ты, насчет походов очень интересно) спасибо :)

а по поводу курсов, школ и всего прочего - хотелось бы услышать отзывы из первых уст, если кто (а такие точно есть) занимается.

5. manur

manur Well-Known Member

І лише 18 лютого взнала що таке "горнятко"?;)

Це до літа бажано почекати :
    http://forum.lvivport.com/threads/shacki-ozera.24879/

http://forum.lvivport.com/threads/zelenij-i-ne-tilki-turizm.74384/page-2#post-2898893
    починаючи з допису №22. Вже кілька років планую туди з"їздити і все не виходить... Коли вже зелень почне пробиватися - думаю, можна буде на вихідні рванути.

..... курорт Східниця з чудовими краєвидами в околицях, скелі Тустань недалеко від Східниці.

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

в наше то время многие горожане занимаются выживанием :) .

7. valerianka

valerianka Member

Саме так, на другий день після того, як приїхала :dntknw:

Мені так активно почали радити, куди поїхати влітку, та насправді цікавить, чим себе можна зайняти для саморозвитку, якісь навички цікаві, курси, школи))

как и вся страна :)))

8. muravey

Рассказываю лайфхак - опубликуйте в соцсетях пару новостей с хештегами [HASHTAG]#lviv[/HASHTAG] #львiв, и к вам в подписчики начнут стучаться фотостудии, кулинарные курсы и прочие кондитерские и кафе, в которых регулярно что-то происходит.
    Также, на Мулярской 2а есть "Перша медiатека", там постоянно какие-то семинары, лекции, выставки и сборы проводятся. Еще есть антикафе Communa прямо на перехресте пл. Рынок и Галицкой, тоже популярное место собраний молодежи.
    И да, поищите в тех же соцсетях группы и новостные паблики Львова, подпишитесь, постепенно отфильтруете бесполезные и будете получать только интересную информацию. Рекомендую "Культурнi подii Львова", afishalviv.

• Подобається Подобається x 1
  9. Olenall

Olenall миється в бані

мені здається, що сумувати у такомі місті НЕ можливо

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. valerianka

valerianka Member

@Ворон, то ви мабуть в Дніпрі не жили :)))

• Смішно Смішно x 1
  12. manur

manur Well-Known Member

І вас не здивувало, звідки мені то відомо?

13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

100% згідна з вами!У нас у Львові на кожному кроці якась цікавинка:uanew:Сумувати не має часу)

14. valerianka

valerianka Member

@manur, в інтернеті все надто відкрито, щоб дивуватися)) але якщо хочете, відкрийте таємницю)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба ви самі не знаєте що вас цікавить?

16. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Так так, постійно щось нове придумують, розважитися можна цілий день, і походити є де і посидіти випити філіжаночку запашної кави!

17. valerianka

valerianka Member

Дякую за уважність, звісно я уявляю (хоча б приблизно), чим хотілося б себе зайняти і чому навчитися) Та питання було поставлено "чим займаєтесь конкретно ви", бо хотілося б почути відгуки про різні школи, курси, клуби з перших вуст.

Наприклад, нещодавно знайшла сайт кінного клубу "Мон Шері". Звісно, там є сторінка з відгуками , але дізнатися чесну, неприкрашену і не відібрану з-поміж інших думку, набагато цікавіше.

А сьогодні от влаштувала похід по мовних школах. З того, що запропонував інтернет, і того, що більш-меньш підійшло за розташуванням, залишилися "Акцент", "Лінгвіст" та "Lifestyle". Поки що зупинилася на останній - вона була єдиною, де мені запропонували об'єктивний тест, зі мною одразу поспілкувалися англійською, і я побачила якусь активність та добрий настрій в очах студентів після заняття. Планувала ще зайти до "Language step", та мене так зачарували, що вирішила не витрачати зайві сили. Подивлюся, якого викладача мені подберуть і тоді вже можна буде дати більш об'єктивний відгук))

Щось таке я хотіла почути від форумчан ;) Але дуже люблю каву та гарні місця, і обов'язково їх перегляну - дякую за пораду))

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, хотіли почути відгуки про якість.

19. ArtemTHEROCKNROLLA

ArtemTHEROCKNROLLA New Member

Всім здрастуйте,куди можна навідатися у Львові?

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

у Львів..

а де твій аватар? :)