Жирік - політик.. в нього свій спосіб управління може я про нього знаю недостатньо, але те що знаю мені однозначно подобається... він ляпає гірку правду, викриває брудні сфери політики і суспільства загалом.. дуже часто в яблучко...(знаєте ту історію з яблуком.. їв Жирік яблуко і звертається до представників партії "Яблоко":"Завтра я покажу що ви насправді собою представляєте!" може не дослівно, але суть та..) Бузина то купований писака... навіть якщо це його власна думка, в чому я дуже сумніваюсь... то я не розумію, чому треба прислухатись до його брєдових ідей??? бо він якось щось мудре сказав?? я рада, що в нього є проблески, але від того він не став авторитетним джерелом...
По поводу кухни, а откуда сведения что Ольга Франко была невесткой Ивана? http://markitka.livejournal.com/83656.html СОВЕТЫ • Ешь, когда хочется, по возможности на свежем воздухе. • Не ешь слишком горячие блюда (выше 35 С), это может вызвать заболевание кишок. Равно и слишком холодные блюда могут повредить. • Не пересаливай! Излишек соли может вызвать малокровие и полноту. • Выкладывай блюда на столе старательно, по возможности артистично. Это поощряет к еде! • Режь мелко, пережевывай долго! • Перестань есть, когда мог бы еще немного съесть. • После жирного не пей воды! Излишек пива непомерно расширяет желудок! • После обеда приляг или прогуляйся. • Кухней не пренебрегай, но и не слишком воодушевляйся! • Старайся, чтобы приготовление пищи вошло в программу воспитания детей!
Дело в том, что я увлекаюсь кулинарией и мне интересно, кто автор книги. Тем более, что известно, что Ольга Франко это жена Ивана
Автор нє чітатєль, автор пісатєль. Ви би прочитали ті скани, які виклали про кулінарну книжку. Тоді би ви дізнались, що невістку Івана Франка звали Ольгою, як і дружину.
QUOTE=Mariya;482467]Автор нє чітатєль, автор пісатєль. Ви би прочитали ті скани, які виклали про кулінарну книжку. Тоді би ви дізнались, що невістку Івана Франка звали Ольгою, як і дружину.[/QUOTE] Все таки хотелось узнать какое отношение имеет автор книги к семье Франко
Поширена думка, що Франко хворів сифілісом. Ще за життя внаслідок цього хибного переконання від письменника відвернулося багато людей, зокрема з його родини. Насправді Франко страждав від синдрому Рейно, але на його біду, критерії для діагностування цієї недуги визначили аж в 1930-х роках...
Спаибо уже пообедал, а какой оффтоп, мне действительно интересно, какое отношение имеет автор кулинарной книги к Франко
Відповідаю вам в останнє. Автором книги є Ольга Франко, жінка Петра Франка. Петро Франко - то син Івана Франка. Тобто Ольга Франко (та, що автор книги) - то невістка Івана Франка. Did I make myself clear? Do you have other questions?
Ой, я теж знайшла в себе таку книжку "Практична кухня", просто супер!! Тільки в мене 1990 року видання, а не 1991, але виглядає так само як і на сканах. Треба перечитати, а особливо попрактикувати ням-ням
Довгий останній шлях Івана Франка — Локальна історія Вічний революціонер Іван Франко своїми творами і діяннями заслужив слави атеїста. Та в останні дні життя письменник сам прагнув висповідатися. Аби поховати Франка за християнським звичаєм, його друзі мусили влаштовувати тривалі дискусії зі священниками. Місцем спочинку став гробівець польської родини, який взяли в оренду. Щойно через п’ять років тіло перенесли в окрему могилу.