Інтерстеллар/Interstellar (2014)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Іспанка, 8 гру 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вчора скачав якийсь DVDScreen, коли з'явиться в хорошій якості буду передивлятися. Нолан не знімає візуальні ефекти, антураж по англійски аскетичний, практично аналоговий, так що скоротати суботній день за відром попкорну краще на сеансі "Аватару", Нолан знімає філософське кіно, дзен-кіно. Дзен - це як з відра вишибають дно, і кіно Нолана - це як з відра вишибають дно. Фільм примушує замислитися, можливо навіть переглянути погляди на життя, на приорітети, на ставлення до речей. Трохи нагадує Станіслава Лема, але з ще більшою глибиною.

• Подобається Подобається x 1
  2. muravey

muravey Well-Known Member

И слава Богу, что нет - наконец хороший фильм, который можно было посмотреть без 3Д-очков :)
    Фильм выходит на DVD в конце марта, тогда же появятся и нормальные копии.

3. Saut

Saut Цинічна Бендера

Бааааллин. Провтыкал в кинотеатрах. Теперь до апреля ждать.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

На грунті теорії відносності, чорних дір, релятивістського уповільнення часу і всяких часових парадоксів можна було б і крутіше завернути сюжет. Я очікував від фільму саме цікавого сюжету, адже його анонсували як науково обгрунтований. Але вийшло все якось надто просто, навіть примітивно. Навіть "Великий задум за Стівеном Хокінгом" на Діскавері цікавіше дивитися в тому плані.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ясно шо для любителів Дискавері не те пальто. Що закладено - не треба шукати космос далеко, весь космос в середині людини, людина - це і є космос, не сильніша і не слабша, не краща і не гірша, а просто частка, "усталені" речі, такі як час і відстань - не мають звичного значення. Сюжет цікавий, дві години промайнуло швидко. Я коли вдома дивлюсь фільми, то деякі з первами можу дивитись 2-3 дні, "Інтерстеллар" як сів - так поки не додивився не вставав. Навіть не пам'ятаю що іще такий ефект на мене справляло, може фільми Дарена Ороновського, давно вже, "Солярис" (книжка). "Початок" теж звичайно підриває зашореність світосприйняття.

Останнє редагування: 4 лют 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О, добре, що нагадали - в мене він давно скачаний є, треба буде на вихідних переглянути.

7. Saut

Saut Цинічна Бендера

Прийшов, побачив, .... побачив.
    Плюс 10 за скайфай. Нагадало Гравітацію. Подібний фільм. Купа опенспейсу. Але... Якщо сховатись за домашньою бібліотекою, то...
    Це якщо вжати три години у три хвилини. А що. У цій дірі роки минають за секунди.
    Величезний плюс за скайфай. Але це якщо не читати Бредбері, чи старичка Шеклі. Тоді це свіжість офігенна.
    А так. Ну добре, популяризація наукової фантастики.
    Сімка. Добра сімка.

8. Saut

Saut Цинічна Бендера

Це найкращий опис сайенсфікшн.
    Ну от взяв і порівняв. Сотня мільйонів, тисячі творців, та куст конопельки.
    Як не соромно порівнювати незрівнянне!

9. Saut

Saut Цинічна Бендера

Не дивись ні в якому разі "Гражданин Икс" А то ну його нах...рен!

10. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Вчора подивилась . Я не є прихильником наукової фантастики, але цей фільм мені дуже сподобався. Сама ідея надзвичайно цікава, гра акторів на вищому рівні, закінчення якраз в точку. Правда хотілось, щоб показали, як він прилітає до Бренд, її реакцію. І, до речі, на свої 124 роки Купер зберігся суперово :).
    З таких фільмів, які розширюють сприйняття дуже подобається «Господин Никто» з Джаредом Лето :good:.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може ви мали на увазі Містер Ніхто?

12. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Саме він ;)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вчора з'явився "Інтерстелар" в Full HD, підсунутись поближче до телевізора, шоб кожну текстуру було видно - супер, відрив башки.:good:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про створення фільму

Чи знаєте ви, що ...

● Для створення просторово-часового тунелю і чорної діри доктор Кіп Торн працював разом з супервайзером візуальних ефектів Полом Дж. Франкліном і його командою в Double Negative. Торн надав теоретичні матеріали команді, яка потім створила по них нові комп'ютерні програми, точно моделюють ці явища. На обробку деяких окремих кадрів йшло по 100 годин. Весь обсяг даних програм з комп'ютерної графіки склав 800 терабайт. Результат виконаної роботи дав Торну новий погляд на ефект гравітаційного лінзування і на аккреційні диски чорної діри. Це підштовхнуло його до написання двох наукових робіт: однієї - в області астрофізики, а інший - в області комп'ютерної графіки. Також Торн відкрив для себе нові особливості поведінки світла поблизу горизонту подій чорної діри.

● Стівен Спілберг був прикріплений до проекту з 2006 року і найняв Джонатана Нолана писати сценарій, але відклав роботу і зайнявся іншими фільмами. У 2012, після остаточного відходу Спілберга, Джонатан Нолан запропонував найняти свого брата Крістофера Нолана в якості режисера.

● Коли Спілберг ще був прикріплений до проекту в якості режисера, він збирався знімати в головній ролі Уілла Сміта. Пізніше, після відходу Спілберга з поста режисера, роль відійшла Меттью МакКонахі.

● Крістофер Нолан хотів знімати справжні кукурудзяні поля, але не знав скільки часу займе вирощування нових локацій. На щастя, він згадав, що Зак Снайдер вже займався цим для своєї картини «Людина зі сталі» (2013). Далі пішов дзвінок другу: з'ясувалося, що у того вже є кілька сотень акрів. Там Нолан і побудував необхідний фермерський будинок. Коли все було закінчено, урожай кукурудзи зібрали і, за словами Нолана, непогано на цьому заробили.

а де твій аватар? :)