Чому? Обгрунтуйте. Як на мене серіал нормальний, немає нічого відкрито аморального, немає матюків, а гумор веселий і сучасний.
Серіал смішний. Можна подивитися коли бльше немає чим занятися. А головне що з якої б серії ви не почали дивитися все зрозумієте.
Серіал супер! Може не найкращий, може Хаус і якісніший, та Інтерни зрозуміліші, рідніші. Особисто мені російський гумор значно зрозуміліший за американський. ---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ---------- Все ж серіал розрахований на словянську душу. Звісно, на колір і смак... Хтось фанатіє від жахливих японських мультиків, комусь рідні індуси...
Можливо вони трохи і "видохлися" але на вихідних окрім цього серіалу ну майже нічого не має. Тому вихідні проводимо з каналом Україна і "Інтернами"))))
Вчора включив один канал - передають шо заборонили Охлобистіна, включив другий канал - передають шо заборонили Охлобистіна, включаю третій - йдуть "Інтерни".
Цікаво було б зараз спитати у тих, хто в цій темі захоплювався смішним гумором для слов"янської душі, чи не змінилося чогось в їх душі за останні півроку
Я хоч в цій темі не розписувалася в любові до серіалу, мушу визнати, що я його дивилася і він мені подобався саме через неординарного головного героя. Але зараз пика Охлобистіна викликає лиш огиду. IQ 440 Energie