Мовою треба більше мовити, а менше вчити. Маєте можливість говорити англійською? ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- Або трошки інакше: "Скільки мов типу албанської ти знаєш, стільки разів ти албанець"
так воно так, але спочатку навяання - потім подорож, добре коли є поруч той хто допоможе, та надійна страховка _ Страхування під час перебування за кордоном, наприклад
І я так думаю.Якби був англомовний співрозмовник то було б легше,а ще краще подорож закордон хоча би на пів року.То і вчити більше не треба буде само по собі запам'ятається)
От то так я була закордоном і знала англійську дуже слабенько, а от там якраз і підтягнула, тркба постійно спілкуватися та читати багато на тій мові яку хочеш вивчити!
намагаюся все ж таки змусити себе почати вчити німецьку...і потихеньку вчу японську, хоча дійшла тільки до рівня майже не повний бовдур...
Хоч то і спам, але про польську можна повірити шо за два місяці. А закиньте но хто якийсь цікавий польський серіал будь ласка.
Ну то ше в дитинстві надоїло, якийс сучасний би, гумористичний або фантастичний. Доречі мали б бути польські фільми за творами Станіслава Лема шо нє?
Спрошу ещё здесь , может кто знает репититора рус. языка - в ЛС плиз, знакомая полячка собирается во Львов на пару недель , хочет подучить рус. по возможности.
Прошу пана, ви чимось не задоволені? Справа в тому, що я не вмію пісать в ЛС Продовжимо. грамматические пишеться з двома "м"
Пiсля крапки нове речення почина(тут буква е укр.)ться з велико(тут буква i з двома крапками ) лiтери. ПС мне в приниципе пофигу , но когда человек который совершает ошибки пытается учить других со стороны это смотриться крайне глупо.
О, ви вже трохи навчилися Ще кілька зауважень. У фразі "когда человек, который совершает ошибки, пытается учить других - со стороны это смотриться крайне глупо" ви не проставили дві коми, одне тире, зато написали лишній м"який знак