I am legend

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем coolzak, 28 гру 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: I am legend

IMDB User Rating: 7.4/10

2. KruNdiK

KruNdiK New Member

Я б не порівнював ці фільми . Мені здається , що вони абсолютно різні . Я думаю , що порівнювати "У пошуках щастя"(шикарний фільм з ЧУДЕСНОЮ грою Вілл Сміта) з "Я - легенда" не варто .

Якщо ви вже починаєте нову тему про фільм , то треба вставляти його опис і адекватно реагувати на зауваження . Дякую..

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я не знаю як в книзі, там напевно головний герой помирає, але оце скачав альтернативне закінчення фільму (виявляється таке зняли :)). тут головний герой виживає. він просто не підриває гранату, а віддає жінку-зомбі тим зомбі, що напали на Невіла. і останній кадр, що вони з Анною і малим виїжджають (по якомусь (бруклінському здається) мості, який чудом самовідбудувався) з міста.
    так розумію це зробили на випадок бажання народу бачити сиквел.

• Подобається Подобається x 3
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

як на мене -- більш логічне...
    оскільки "нічні люди" лізли в будинок саме з цією дівчиною...

і взагалі кльовий фільм!..

• Подобається Подобається x 2
  5. SatYr

SatYr Well-Known Member

Якраз про то хтів сказати, скачати можна тут http://media.kino-govno.com/trailers/iamlegend/iamlegen_alternavieending.flv

Наскільки я зрозумів, то це завершення і було основним і його спершу зняли(тобто по сценарію), але потім товстосуми захтіли більш ефектного і крутого закінчення(я так думаю в стилі бійця, що не здається, і показує крутість гамерикан армі), яке і потрапило у кінцевий варіант стрічки.

• Подобається Подобається x 1
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Вчора подивилась. Загалом менi сподобалось. Тiльки не зрозумiла я взагалi чому доктор казав що у тих хворих вiдсутнi соцiальнi риси, коли той главний ЯВНО ЯВНО хотiв повернути назад свою подругу. Причому ту пастку що вони зробити доковi, це як на мене могло бути потенцiалом для розвитку сюжету. Кiнець, такий раптовий? Шо, га, коли, де? БАХ i нема. I могли б трошка цiкавiше зробити тi флешбеки (кадри з минулого) типу, як все так докотилось. Бо довший час я сидiла i думала, чи це тiльки Нью Йорк що вимер чи вся планета? А взагалi, я думала що та монстриха оживе i понормальнiє i вiн разом з нею би злапав того главного монстра i вони б його вилiкували - оце б був сюжет. Бо вона ж така розкiшна жiночка була, я думала що 100% доковi подарунок буде - молоденька подружка... але нi...

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви ліпше книжку прочитайте.... :mocking:
    там усе навпаки....

а де твій аватар? :)