Не погоджусь з вами, фільм досить просто сприймається навіть для тих,хто взагалі не має ніякого відношення до медицини Бачила "фільм про фільм", практично всі ситуації та дігнози з життя, з власної практики різних лікарів... Сценаристи самі кажуть,що не думали,що зберуть стільки рідкісних діагнозів, а виявилось, що таких випадків чимало
я теж це бачила. але медики світу на своїх сайтах стверджують протилежне. кажуть, є в Америці цілий сайт, де лікар пише про помилки фільму. але то таке, головне що філтм прикольний
Я думаю, нам не слід сподіватись, що медична сторона фільму абсолюно реальна, бо все-таки це ж не посібник з практичної медицини. Для глядачів головне
http://www.youtube.com/watch?v=Sj8-Ob8D1JI Тільки переглянув 21 епізод, непогано. Розкривають лінію відношень Камерон-Чейз. Ну і як завжди комед. епізоди з Вілсоном.
Ну, я б на місці Шора цю лінію не розкручував би так одразу, бо коли Кемерон і Кадді почали з'ясовувати, хто де "помітив територію" - то було вельми інтригуюче А останній епізод тойво... лсд-шний..
а 21 серія 5 сезону класна. мене пре коли він на фортепіано грає..видно шо кайф ловить)) люблю музикантів які люблять свою музику!_) вийшла 22 серія 5 сезону!)
22 вирізняється холостяцькою вечіркою від котрої відмовився Вілсон, впринципі Хауса це особливо не перейняло. А , ну і танцями Хауса : "файт зе павер" ... )
) Усе, кінець сезону ... розв'язка несподівана) Якби не знав, що осінню буде 6 сезон , подумав би що це вже "end".
24 серия ..... траурный алессс ..... если это последняя серия то режиссер - сволочь ... все закваски на хороший конец и на ...... не буду рассказывать о чем ..... чтоб не отбивать охоту смотреть, ГАДЫ .... убиться об стол .....
аааааааааа, осеньюююю??????????? мрак ...... но хоть хорошо что будет, пожалуй это первый сериал с таким захватом зрителя .....
Не первий, 5 сезон LOST також закінчився "кінцем", але в наступному році буде 6 сезон, його також з нетерпінням чекають прихильники в цілому світі. Творцям Хауса ріспект за те, що продовжать уже цієї осені, не треба рік чекати А психоделічна кінцівка 5 сезону просто на 100 балів, на цьому справді можна було б закінчити серіал і такий кінець був би цілком виправданий.