100%. я десь казав - це голос або героя-коханця в якомусь куди гіршому серіялі або диктора на офіційному радіві
Хех, не повірите....Минулого року у Славському (!) чотири сезони за 7 днів..... Друзі-спокусники порадили взяти з собою компа і......скільки класних місцинок не облазив....
Ого. що робиться...Якби не форум не знала б що такі серіали існують.. А виявляється то ціла манія.. Цікаво як феномен.. Щось таке чула від знайомих про загублені. Подивилась серію і не зрозуміла тоді. Хто дивиться той Хаус? Чим воно чіпляє взагалі (крім коучінга - тренінгів маю аж забагато )?Бо я навряд осилю хоч одну серію якогось фільму найближчим часом
мені подобається. не бально відображено медичну тематику. троха з гумором і випадки цікаві. хоча кажуть , що медицина там троха не справжня, але тим не менше, вес рівно цікаво. і події розгортаютьтся с сезону в сезон класно. мені зараз дуже цікаво чи то вже останній сезон?
Оооо. то не для мого сприйняття Але тепер зрозуміло - автори пішли новим шляхом - розраховують на вужчу більш таргентовану і ерудовану аудиторію.
сьогодні говорили з судмедекспертом, який в нас викладає.. питали про Хауса... той казав, що в принципі практично все правда, але кожен з тих випадків рідкісний...
А я взагалі не звертаю увагу на тих "пацієнтів". І мені здається, що лікарня - то просто куліса, куди посадили головних героїв, а тепер спостерігають за розвитком стосунків. Ну і за характерами...
А у вчорашній серії доктор Kutner (індус) застрілився До сих пір надіюсь, жи то такий першоквітневий жарт. http://www.fox.com/kutner/
ну і хто Вас за язик (пальці) тягне??? щойно побачив цю гілку, вирішив почитати і найбільше боявся, що хтось розкриє якісь сюжетні деталі... Дочитався... от щоб Вам щоразу на початку фільму повідомляли, чим він закінчиться!!! : PS Сам я наразі на третьому сезоні. Серіал супер
Martini, не вказуйте де і що мені писати, і я не скажу, куди вам йти. Я тут свіжі новини викладаю для тих, хто дивиться останній сезон, а не третій.
А вам не приходило в голову, що тим, хто бачив останню серію ваші новини так само не потрібні бо для них то вже не новини А ті, хто поки що не бачив, за ті новини не подякують
У цієї акторки є ще досить помітна роль у серіалі "Аллі МкБілл" - вона там ефектна жіночка юрист, яка насправді виявилась транссексуалом
Я дивлюсь деколи по СТБ, так там перед Хаусом новини йдуть і в кінці майже завжди ведучий в двох словах розказує зміст серіїї: Типу "а зараз доктор Хаус буде оперувати жінку, щоб вилікувати її від депресії", мені після того вже не так цікаво - весь час чекаю на ту депресію... Тепер як бачу, що новини закінчуються, виключаю звук, шоб не чути "анонсу"
Бачили як Хаус поставив діягноз Тимошенко? http://novostey.com/politic/news103239.html На сайт не звертайте увагу, він того не вартує, просто це перше посилання що потрапило під руку, часу шукати що інше - нема, сорі