а мені подобається така: Спочатку думай, потім дій! взагалі перші серії мене не дуже втягнули, але десь 3-ї я вже фанат доктора Хауса. Маю всі серії по нині, але чомусь більш подобається переклад по СТБ, він більш кращий на мою думку і саме Хаус в укр озвучці мені дуууже подобається.
Я спочатку ніяк не могла звикнути. Тепер майже не помічаю. Але попри все, російськи багатоголосий дубляж значно виграє.
На жаль, в українській версії, демонстрованій на СТБ, "український голос" Хауса нмд дуже невдалий, він радше підходить якомусь дикторові на радіві чи то, як сказала одна панянка, "героєві-коханцю" Треба було щось відповідніше до оригінального вокалу Хью Лорі. До речі, сьогодні вже можна надибати 18-ту серію з субтитрами, тут: http://house-md.net.ru/board/11
До речі, принагідно можу порадити інший серіял, схожий на Хауса. Це кіно - новеньке, йде перший сезон і наразі доступно з перекладом 5 серій (без перекладу, знається, 6) Зветься - "Lie to Me". В дурному російському перекладі (дурному не тому, що російському, а тому що дурному) - "Теория лжи". Офіційний сайт: http://www.fox.com/lietome/ Cкачати безкоштовно 5 серій з рос.перекладом (українського, на жаль, не надибав) можна тут: http://upload.com.ua набравши у віконці пошуку "Теория лжи" Приємного перегляду
Те, кто внимательно читал интервью с продюсерами сериала, уже знают об этом. Один из основных персонажей сериала House MD умрет в конце сезона. Подробности под катом. Вот что рассказывает Кристин об этой смерти: * Это не самый вероятный кандидат (тут, я полагаю, мы можем исключить смертельно больную Тринадцать - прим.пер.) * Это не тот, кто, по слухам, собирался уходить из сериала * Эта смерть вас шокирует * Смерть будет неожиданной * К этой смерти ничего не ведет, она случится внезапно Одновременно с Кристен на смерть в хитовом сериале намекал Озиелло. Если он тоже имел ввиду “Доктора Хауса”, то нас ждет не просто смерть, а самоубийство. Ну что, какие предположения? Думаю, что самого доктора Хауса можно исключить: вряд ли сценаристы своими руками убьют сериал. А вот остальные 8 человек команды в равной степени под вопросом. ------------- Гутуємо нововички. Завтра серія про велосопедиста у відключці. Поки всі вважають що він в комі, тільки Хаус помітив що у дядька мозок таки сприймає дійсність. Ех ..і вже через тиждень драма ... P.S. Теорія брехні - це не Хаус. Хоча сюжети і оригінальні. Але поки не те. Вже 7 серія є. http://lie2me.ru/
А мені сподобалось. Більше того... якщо взяти зараз сучасні способи проведення тренінгів то в них просто різні підходи, бо різні цілі і способи. Хаус - це коучінг, коли людина заставляє думати інших і таким чином розвиває їх мислення. Теорія брехні - це саме натуральне НЛП, а саме модель B.a.g.e.l. Для тих хто захоплюється і коучінгом і НЛП - це два чудові серіали, які економлять гроші на тренінги і книжки, з них можна багато чому навчитись. Для простого перегляду - Хаус - прікольний мерзотник і цікаві серії, Теорія брехні - сухий не зрозумілий серіал. Я дивлюсь обидва, і мені цікаві події обох серіалів.
Я розпочав дивитися Хауса ще в школі, коли він йшов на ІСTV і так підсів, а потім заново підсів на СТБ. Хоча у мене з мережі, вже всі серії, але дивлюся на ТБ. Мені український переклад до вподоби, російською він не інтелектуал...
Ну... якщо шокує, то напевне Каді, а Хаус стане чудовим татусем і серіал отримає нове нудне забарвлення... Щодо Вілсона... при його суїцидному настрої протягом багатьох серій, після втрати коханої, ніц дивного, тому, як на мене не шокує. Ну і ще один варіант Форман...
Через вас всіх в мене виробилась хаусозалежність! До нього перший і останній серіал, котрий я дивилась була "Рабиня Ізаура". А тут з цікавості подивилась он-лайн, і... за тиждень - два сезони ))))
А українською у нього проблеми з гумором. Інтонація актора-дублера не передає всієї гами відтінків іронії Хауза, а це велика втрата.
до речі в журналі Story цікаве інтерв'ю та фото з Хью Лорі, дружина в нього невеличкого зросту, майже на половину нижча за доктора.
То така мова Жарт. Насправді кладучи руку на серце, російський переклад краще за український. І голос дублера - теж.