І де ж тоді була б інтрига?! Мабуть такий розвиток подій студія Fox приберегла на фінал. У Хью Лорі контракт на 7 сезонів, але він згідний продовжувати переговори. Одним словом - побачимо, що буде далі))
Дивлюсь Хауса. Чекаю 7 сезону! Вже інші серії передивилась по другому колу! Цікавий серіал тим, шо: мені подобається медицина; цікаві, загадкові хвороби і методи, шляхи лікування хворих; жарти Хауса)
А я звик дивитись в російському перекладі від лостфільму, ну не знаю, інший "голос" Хауса я не сприймаю))
Я теж дивилася тільки в російському перекладі, хоч перші кілька серій дивитися в українському...Якийсь український млявий, абсолютно нединамічний...І багато жартів просто втрачалися...
Ну я саме заради жартів і дивлюсь цей серіал, хоча протягом перегляду ще й отримую глибокі медицинські знання)))
о, з цим будьте дуже обережні бо, наскільки я розуміюсь в ковбасних обрізках, там така ж точнісь щодо медицини, як в серіалах CSI щодо кримінології
Ну це я писав із сарказмом))) Треба було лапки поставити на виділену Вами фразу) Була там одна серія, де команда Хауса вчила мозок дівчини, котра перебувала в комі, відтворювати думки в зображеннях на моніторі. Як виявилось таких технологій ще не існує))) Тобто, десь в інституті проводяться певні експерименти, але до такого рівня як в фільмі - ще дуже далеко.
я так і визначила по кількості дужок в кінці речення отож то а то у світі стільки довірливих людей не знаю чи з тієі причини, чи з іншої (зеленої) вони вирішили видати книгу "The Medical Science of House M.D."
От я дивлюсь Хауса, і помічаю, що у багатьох різних випадках призначають одні й ті ж ліки( найчастіше: діазепам) )
Надумала переглянути цей серіал (після того, як закінчу X-Files, залишилось 6 сезонів ). Тож хочу помаленько стягувати. В якій версії перекладу рекомендуєте? (укр., рос., пол?)
аналогічно, правда вони випускають переклад, як правило, на день-два пізніше від одноголосого озвучування, тому інколи можна не втриматись і подивитись одноголосий)