Houseманія

Тема у розділі 'Серіали', створена користувачем Chortenia, 16 бер 2009.

1. found

found Well-Known Member

І де ж тоді була б інтрига?! Мабуть такий розвиток подій студія Fox приберегла на фінал. У Хью Лорі контракт на 7 сезонів, але він згідний продовжувати переговори. Одним словом - побачимо, що буде далі))

• Подобається Подобається x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну так я і чекаю тої кільмінації)))

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І я чекаю, і бажаю, аби вже не було наступних серій.

Аби не попаскудили.

• Подобається Подобається x 2
  4. found

found Well-Known Member

Ну чим тоді займатись ті 40хв раз в два тижні?

5. Honda

Honda Well-Known Member

Дивлюсь Хауса. Чекаю 7 сезону! Вже інші серії передивилась по другому колу! Цікавий серіал тим, шо: мені подобається медицина; цікаві, загадкові хвороби і методи, шляхи лікування хворих; жарти Хауса:))

6. found

found Well-Known Member

Ви вже знаєте що таке "волчанка"?

7. Honda

Honda Well-Known Member

:)) Я тим більше вчусь на фармацевта, то ж напевно знаю:)

8. found

found Well-Known Member

А я звик дивитись в російському перекладі від лостфільму, ну не знаю, інший "голос" Хауса я не сприймаю))

9. Honda

Honda Well-Known Member

Ну так, але до всього звикається:))

10. found

found Well-Known Member

Ага, тому от-от почнеться ломка, а до нового сезону ще через літо чекати))

11. meduzka

meduzka Member

Я теж дивилася тільки в російському перекладі, хоч перші кілька серій дивитися в українському...Якийсь український млявий, абсолютно нединамічний...І багато жартів просто втрачалися...:)

• Подобається Подобається x 3
  12. found

found Well-Known Member

Ну я саме заради жартів і дивлюсь цей серіал, хоча протягом перегляду ще й отримую глибокі медицинські знання)))

13. о, з цим будьте дуже обережні :) бо, наскільки я розуміюсь в ковбасних обрізках, там така ж точнісь щодо медицини, як в серіалах CSI щодо кримінології :)

14. found

found Well-Known Member

Ну це я писав із сарказмом))) Треба було лапки поставити на виділену Вами фразу)
    Була там одна серія, де команда Хауса вчила мозок дівчини, котра перебувала в комі, відтворювати думки в зображеннях на моніторі. Як виявилось таких технологій ще не існує))) Тобто, десь в інституті проводяться певні експерименти, але до такого рівня як в фільмі - ще дуже далеко. :)

15. я так і визначила по кількості дужок в кінці речення :)

отож то :) а то у світі стільки довірливих людей :) не знаю чи з тієі причини, чи з іншої (зеленої) вони вирішили видати книгу "The Medical Science of House M.D."

16. Honda

Honda Well-Known Member

:haha: От я дивлюсь Хауса, і помічаю, що у багатьох різних випадках призначають одні й ті ж ліки( найчастіше: діазепам:)) )

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Надумала переглянути цей серіал (після того, як закінчу X-Files, залишилось 6 сезонів :crazy:). Тож хочу помаленько стягувати. В якій версії перекладу рекомендуєте? (укр., рос., пол?)

18. syavych

syavych копач

Тяжко сказати - тут діло звички. Я, наприклад, після озвучки lost'а інші версії не сприймаю :)

19. found

found Well-Known Member

аналогічно, правда вони випускають переклад, як правило, на день-два пізніше від одноголосого озвучування, тому інколи можна не втриматись і подивитись одноголосий)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Лост не дивилась :pardon:

а де твій аватар? :)