пробувала дивитися. не пішло. пробувала з перемоткою. теж не дуже. побачила одного симпатичного мені мужчінку, більш нічого цікавого
Якщо описати цей серіал у двох словах, то буде: кровища і сиськи! Інше йде якось на тлі, непомітне...
Та я би з радістю написав, що цей серіал в мене асоціюється з оригінальним сюжетом чи величними сценами битв, але ж немає цього! Битви всі порізані, сюжет після перших 5ти серій доволі легко читається, знаєш, що когось вб'ють, лишиться тільки вгадати кого саме!
теперь еще год ждать... ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=jizKCOQyuL8
Подивився три сезони. Це не фентезі, якби було фентезі, то не дивився б. Є магія, є фентезі, але дуже в міру, без фанатизму взагалі. Серіал про середньовічне життя насправді, гори трупів, руки, ноги, голови, кров рікою.
Дивлюсь нову серію кожний понеділок із захватом. Мій улюблений серіал) Як таке можна не любити) А еротики меньше стало, поміняли режисера.