Не тільки дивилась, але й мафію по ньому бавилась )) Всі книги, правда так і не асіліла поки що Якщо брати загальний рівень фентезі-серіалів, то Гра однозначно зе бест ) Єдине, що нервує, так це то, що Мартін всіх вбиває )))
Я з тих глядачів ГП, хто ще й книжки читав. І тому я страждаю: http://www.ibtimes.com/game-thrones...pedro-pascal-oberyn-martell-red-viper-1332675
Один з персонажів книжкового циклу, який з"являвся в кінці третьої книги (тобто у серіалі буде в кінці четвертого сезону). Секс-символ Вестеросу
!!!!!!!!!!!! книжкофаги не пишите сюда содержание будущих сезонов !!!! если бы я знал заранее о казни Старка и кровавой свадьбе я бы никогда не испытал такого вброса офигевонов в организм )
Нічо не страшний, а такий брутальний троха А я якраз першу серію першого сезону дивлюся (а то я вічно як той пізній Іван - всі про той серіал говорять, а я ні в зуб ногою).
Ну, я прихильник канонічного, завізованого Мартіном вигляду Оберіна: ---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ---------- То треба замість напису "детальніше" робити для спойлера значок типу такого: