а я вважаю так, що якщо чітко прописано "Грає за себе", то значить за себе! "Грає за місто" то значить теж вишукує і винущує мафів! Бо так вийшов балаган... Коли він вскрився, в мне очі на лоба полізли... Ріксі права, в гру особисте переносити не треба... А якби потім виявилося, що Персі (ну наприклад) маф? Вона ж таким чином маючи "маньяка в руках" могла всіх перемочити...
за швидше закінчення дня - це брЄд, це повний брЄд!!!!! коли в грі ще 8 чи більше людей яке блін може бути швидше завершення гри, коли нема достовірних фактів це раз, друге, коли голоси розкидані? я розумію коли наприклад всі 7 проти одного - тоді може бути швидше завершення дня, а в протилежному випадку - НІ! (причому потерпілий має сказати своє слово!)
Вы ребят немного путаете. В этой партии маньяк не играл за мирных. В этой партии маньяк играл за Перси!!! Если бы Перси была мафом, то Мартини бы так не распылялся.
Ну чому, він же не знає хто мир, хто маф, може вони розраховували, що він їм ще одного мира приб'є. На рахунок того, що сказала Ріксі - повністю погоджуюсь, такого робити не можна. Але то виключно моя вина, якби я не почала кричати, що буду сильно ображатись, такого не було б. )) Дурний характер, зі мною друзі і домашні відмовляються навіть в елементарного дурня грати, бо я, якщо програю, зразу ображаюсь і починаю кидатись в них речами. ))) Я перепрошую, такого більше не повториться. Зю, официально разрешаю тебе врать мне как угодно цинично в мафии, обещаю не обижаться. А если в азарте игры всё же начну (я могу), то сразу бросай в меня ссылкой на этот пост. ) Так много интересней будет )
А на рахунок того, за кого йому грати - так то йому вирішувати. У нас в цій грі взагалі все дивно, ком, наприклад, вирішив за мафів пограти
нічого подібного. Це виключно рішення і вина Веліка. Спершу він вскрився маном і заявив що грає за місто, а вже потім Персі його приручила і ми побачили, що Велом керує не мозок, а якийсь інший орган
Народ, ну не будьте такими злюками. Свято наближається, все - таки ) ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ---------- Та ви всі чогось психуєте, коли бачите просто мене! Не розумію, шо я вам зробила і чого ви всі вічно на мене гоните! ---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ---------- Він вскрився, бо його все - одно вішали. )) Краще вже за місто пограти, але пограти, ніж просто вилетіти з гри )
тоді чому ми правилами заборонили самогубство? Тут теж можна таку саму логіку застосувати - типу, кожен сам вирішує чи йому повіситись самому чи ні. То давайте це правило відмінимо! А все просто. Якщо ти увійшов в гру, то мусиш грати за правилами, і вийти з гри ти можеш також тіьлки за правилами. В правилах написано - маньяк грає сам за себе. Ведучий заявляє, що маньяк - НЕ МИРНИЙ. Хоча, до речі, в правилах написано, що у випадку перевірки мана комісар отримує відповідь "мирний". В той же час коли йдеться про роль Перевертня, то виявляється що маньяк перевертнем не може бути бо він не мирний. Словом, ця роль у нас взагалі якась не зрозуміла ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- я переконаний шо причина у всіх нас а не в тобі одній
Мартіні, ну ти не правий. Бачить, що його вішають, шо робити? Відкривається і починає шось мутити, якщо хоче пограти ще. Може, то в маньяка така стратегія була? Звідки мирним знати, що він їм не бреше? Вони б і не могли знати, якби не я. І повішали б його як не в перший день (до речі, першою Нірванка сказала, що може не тре вбивати маньяка, якщо він відкрився, тобто це природньо використовувати одне одного в своїх цілях ), то в другий вже точно повішали б, якби не я! Тому це моя провина, я визнаю, шось дурне зробила. Не зліться, я більсе так не буду
100 відсотків.. всі красавці добрі... Але нічого, ось відпочинемо пару тижднів і все буде добре... Щодо маньяка - вважаю, що він і не мирний але і не маф, він маньяк! Тому і кому певно треба казати, що він маньяк... це третя сторона!
а мирні не повішали маньяка, а охоронця!!! я на тебе в цій грі гнав??? я б не сказав!!! я сам казав, і НЕ РАЗ - при перевірці комом, останній дізнається: "маф" або "не маф" а не мир чи маф!!!! я на цьому наголошував! ха! тоді в нього шанси різко падають до нуля на перемогу! не тупіть!
Ми вішали не охоронця, а ймовірного мафа хіба вас всіх запам'ятаєш Хантер, ти чо такий злосний? Ну, знаєш, то вже на вкус і цвєт. І так програєш, і так, тільки в одному випадку проживеш довше ) Ну в цьому є сенс
Він може лікувати кого завгодно, звісно! Але просто лікування негативів лікарем, їх не рятує від постріла уночі і все.
ну шо ТИ мелеш? ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- проблема вирішена!: В ГРІ НІХТО НЕ ПЕРЕХОДИТЬ НА ОСОБИСТІ ВІДНОСИНИ!!! навіщо харитися?
Не забуваємо, що в нас вже є майже в всіх аські , скайпи та інші контакти один одного, тому щоб такого зовсім не було неможливо контролювати! І ще, в мене пропозиція, спробувати зіграти двомя кланами, якщо буде достатня кількість гравців! Хто що скаже?