Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliya

Liliya Well-Known Member

Відповідь: Фільми:

Ці фільми - залізна класика! І без сумніву, вони займають перше і заслужене місце серед вітчизняних. Та хіба не хочеться чогось нового, зовсім не схожого за жанром і також цікавого?

2. vasili

vasili Well-Known Member

Без сумніву, ці прагнення займають перше і заслужене місце у переліку бажань. Так як казав я шо є цікавенькі фільмики про любов у сучасному світі.

3. bora

bora Well-Known Member

Ну неоднозначним, але "хапаючим за серце" назвала б фільм "Голова в хмарах"...

4. Liliya

Liliya Well-Known Member

Більш детально можна? Країні, актори, жанр...

5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

знаю що знявся ще молодий Кіану Рівз - і йому той фільм вийшов... романтіка... більше не знаю акторів ні режисера.

6. bora

bora Well-Known Member

Та ні...романтика то надто легковажне характеризування.

Дії відбуваються у Європі в 30-х. Богема, яскраві сукні та легке життя. І тут починається війна... Фільм розповість як для кого вона закінчиться. Як би не знала хто написав подумала б що Ремарк. дуже в його стилі.

HEAD IN THE CLOUDS , 2004
    Writer:John Duigan
    В ролях - Шарліз Терон, Пенелопа Крус. КІану точно не було..

7. lotr_an

точно... цей бачив також - файний.

З Кіану фільм називається "Прогулянка в хмарах" (A Walk in the Clouds (1995))

8. Войцек

Войцек Well-Known Member

З останніх фільмів, що дивився, дуже сподобалися In the Land of Women та Bordertown. Різні жанри, але фільми :y:

9. ermana

ermana Well-Known Member

Я вчора дивилась "The God Father" в оригіналі... Це просто супер... :y: :y: :y:

• Подобається Подобається x 2
  10. ermana

ermana Well-Known Member

Подивилась фільм "License to Wed". Для відпочинку і гарного настрою просто супер... :radist:

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

"End of the Spear". Файне кіно, рекомендую...

документальная драма рассказывающая историю о пяти американских миссионерах и эквадорского племени Вудани. 1956 год. Пять молодых миссионеров отправляются в нетронутые цивилизацией джунгли Эквадора, чтобы попытаться обратить в христианскую веру местных жителей — первобытное племя Вудани. Путешествие заканчивается трагически. Все пятеро погибают, будучи заколоты копьями тех, до кого они хотели донести свет веры. Последовавшие за убийствами события, словно смерч, захватывают в свою воронку не только родственников погибших, но и народ Вудани, безвозвратно меняя их жизни. Среди вовлеченных в последствия оказывается и главный герой повествования — индеец Минкаяни. Сайт:
    http://www.endofthespear.com/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12. Forpost

Forpost Стоїк

було би справедливо якщо би шановні кіномани давали як пан Самойлович коротеньку анотацію і бажано посиланячко на ресурси де фільм мона завантажити,а то як так пишете ,то як перд в пустелі,то може і не варто

13. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Ще згадала, що фанат мюзиклів, але добрих. Анотацію не писатиму, бо то речі не нові, а відомі ;).
    Отже, шедевром вважаю "Notre Dame de Paris" (звідки відома пісня "Belle"), не знаю щоправда, де диск взяти можна, бо мені записаний подарували, я в захопленні від усього - музики насамперед, акторів, сцени, декорацій, постановки.
    Далі мушу відзначити "The fantom of the opera" - була кілька разів в кінотеатрі, коли він йшов, і маю на диску, для тих, хто любить романтику закоханості і вишуканість мистецтва (сюжет схожий до Гюго "Собор Паризької Богоматері", про красуню й незвичне чудовисько, так би мовити).
    Старенький добрий фільм з Мадонною і Антоніо Бандерасом "Evita" (пісню "Don't cry for me, Argentina" люблю страшенно) - вартий і для феміністичних дівчат, патріотичних духом, і для амбіційних хлопак, які вміють не приховувати емоції.
    Ну і на кінець додам ще "Мулен Руж", подобається мені, от і все :).

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я люблю фільми Тарантіно.Улюблений - Kill Bill, можу дивтися його знову і знову. Стандартні фільми з гепі-ендом не цікаві. Змапам"ятався фільм з Кідман - The Others, незвичний дуже.

• Подобається Подобається x 1
  15. ermana

ermana Well-Known Member

Вже вкотре дивилась "A Beautiful Mind". Люблю цей фільм.... А ще натрапила на статтю про геніально-божевільного математика Джона Неша. Якщо кому цікаво ось лінк: http://www.chasipodii.net/mp/article/451/

• Подобається Подобається x 1
  16. Liliya

Liliya Well-Known Member

Недавно переглянула фільм "Точки над і".
    Сюжет цікавий, непередбачуваний.
    Музика приємна.
    Може хтось бачив? Що скажете?

17. sanya

sanya Well-Known Member

Хтось може дати лінк на фільм Сімпсони ??

18. lotr_an

ще Сhicago Черешенько! супер фільм.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ігри розуму?.....
    хороший фільм, несподіваний.....

20. sanya

sanya Well-Known Member