Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Фільми:

все супер з вашого списку п. Принцесо крім отого що виділив я у цитаті - то варяцтво і гидота.

2. Войцек

Войцек Well-Known Member

Така вже доля...

• Подобається Подобається x 1
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Де жа вю (DeJaVu) - цим фільмом я відкрив для себе Дензела Вашингтона.

21 грам
    Барон Війни
    Ordinary decent criminal - не знаю як українською (із Спейсі в головній ролі)
    Афера Томаса Крауна (з Броснаном, треба ще оригінальний фільм подивитися)
    Гідальго (Hidalgo)
    Життя чи щось таке (Life or something like this, з А. Джолі)
    Забираючи життя (Taking lives також з Джолі)
    Константин
    ЛВД (LXG)
    Любов за правилами та без
    Старські і Хатч
    Спасаючи рядового Раяна
    Соляріс
    Скарб нації
    Самозванець (Impostor)
    Ронін
    Потанцюємо
    Післязавтра
    Після заходу сонця (After Sunset)
    Пам'ятай (Memento) - фантастичний фільм!
    Останній самурай
    Місто Ангелів
    Між небом і землею
    Метод Хітча
    Дім коло озера
    Трасса 60
    Три короля
    Труднощі перекладу
    Утікач
    Чорна Діра
    Хроніки Ріддіка
    Царство Небесне
    Чикаго
    Чого хочуть жінки
    Щасливе число Слевіна
    Фонтан
    Усе королівське військо
    Телефонна будка
    Розплата (з М. Гібсоном)
    Еквілібрум
    Ворог Держави

деякі фільми з наведених більше, деякі менше любимі. але це саме ті фільми з поміж 230 штук які в мене є :)

• Подобається Подобається x 4
  4. bora

bora Well-Known Member

Термінал - це розповідь про те, що сама малесенька людина навіть у скрутному становищі здатна на "великі" (читай - сердечні) вчинки. Про те, що можна не підчинятись обставинам, а бути вірним собі, обіцянкам, честі. Вплели сюди і жіночу історію, яку зрозуміють багато жінок (і багато не зрозуміють!).
    НЕ сподобається фільм любителям динамічних фільмів, багатих декорацій, яскравих моментів, значущих історично подій. Він - про саме звичайне малесеньке життя, повторюсь - про людяність. Просто душевно. Якщо Ви очікували на особливу глибину, то певно розчарувались. Але Том Хенкс тут як завжди просто неперевершений (звертайте увагу і на дрібниці..)

5. vasili

vasili Well-Known Member

Кльовий фільм ми усім офісом дивились і вся бугалтерія сльозу уронила, фільм бомбовий, румунчик у ЗША, закохався у жіночку пригарненьку....., кажут після цого фільму пішли перегуоре на рахунок уступу Румунії до ЕС....

6. Melown

Melown Well-Known Member

Гарний список - гарних фільмів!

7. Melown

Melown Well-Known Member

1. Амелі
    2. Людина в огні
    3. 16 кварталів
    4. Жатва
    5. Пророк
    6. Метод Хітча
    7. Тобі лист
    10. Не спійманий, не злодій

Особливо хочу звернути увагу на: Людина в огні та 16 кварталів!
    Хто не бачив, "настоятєлбно" рекомендую!

8. Melown

Melown Well-Known Member

Забув добавити - "Щасливе число Слівіна"

9. Melown

Melown Well-Known Member

А ще Дюплекс, Ефект метелика...
    Шрек 3 на українській мові!:crazy: :crazy: :crazy:

10. Liliya

Liliya Well-Known Member

"Грязные танцы"
    уже згадане "Потанцуем"
    "Армагедон"
    "Крепкий орешек"
    "Спи со мной"
    "Апокалипсис"
    "Послание в бутылке"

11. Юрик

Юрик New Member

а мені ще подобаються "Хоробре Серце" і "Патріот" з Мелом Гібсоном

12. Forpost

Forpost Стоїк

це так там зображено для тупих америкосів,але завдяки таланту Хенкса,ми з нашою ментальністю бачим зовсім г"іньшу сюжетну лінію,якщо просто -то вижити можна!,це перекликаеться з відчуттям виживання при проклятих комуняках,при кожному тоталітарному режимі ,в які би одяги він не рядився

13. Forpost

Forpost Стоїк

Може тре туть зробити по типу топ 50 фільмів, типу динамічного голосування,було би цікаво

• Подобається Подобається x 4
  14. Princess

Princess Well-Known Member

ви про фільм чи про його тему? про "загадкові" ковбойські душі то можна по-різному ставитись (мені глибоко фіолетово), а фільм гарний :rolleyes:

а я геть забула - фільм "Життя прекрасне". завдяки йому-то і нік мій виник :shy:

15. Forpost

Forpost Стоїк

а чого про наших пастухів кіна нєма?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Недавно на украинском телеканале «1+1» состоялась премьера продукта национального кинопроизводства - короткого сериала «Смерть шпионам». Параллельно с ним российский телеканал демонстрировал «Последний бронепоезд» с Андреем Паниным и Андреем Соколовым в главных ролях, и даже самый критичный зритель мог признать - украинский сериал оказался неожиданно удачен. Он не уступал, а в чем-то даже опережал нашумевшую работу российских режиссеров.
    Нашим соседям действительно есть, чем гордиться. Над созданием «Смерти шпионам» работала своя, украинская съемочная группа. Режиссер Сергей Лялин, сценарист Марк Рябец. Правда среди актеров - и русские звезды. В главных ролях - Валерий Золотухин, Никита Тюнин, Алексей Серебряков, Александр Пашутин.
    Действие фильма происходит в 1944 году. Нацисты осознают, что война приобретает угрожающий оборот, и готовы душу дьяволу продать. Контрразведчик Сирота получил задание выявить предателя в рядах одного из передовых отрядов советской армии и предотвратить проведение операции «Глас Божий». А заодно - разобраться в загадочных явлениях, которые происходят в месте расположения ставки Гитлера в Виннице.
    Сюжет Марка Греся действительно хорош. И мистическая составляющая, и определенная доля непредсказуемости, и интрига сделали свое дело. Валерий Золотухин, сыгравший агента спецслужбы советской контрразведки признался: «Сценарий очень хороший! Здесь и войны-то как таковой нет, это скорее шпионские игры. На съемках я наконец сполна наигрался в войнушки, недоигранные с детства».
    Разумеется, украинский режиссер подхватил многие тенденции, четко проявившиеся в подходе к военной теме у нашего современного кино. Во-первых, это желание создать нечто масштабно-зрелищное и технически сложное. Сюда можно отнести и съемки под водой, и съемки в штольнях и на болотах. Во-вторых, стремление поразить зрителя эмоциональной игрой актеров. И в-третьих, ориентация на молодое поколение. А отсюда - все эти проголливудские спецэффекты, мистика с чертовщиной, немыслимые для советского военного кино сцены, условность и перестановка акцентов с героизма на экшн.
    К счастью, не было никаких модных нынче «переосмыслений истории». Все-таки переосмысления в нашем кинематографе снискали исключительно дурную славу и репутацию грязной сенсационности. Стоит вспомнить «Штрафбат» или фильм «Сволочи». А здесь - все в пределах идеологических рамок.
    Смерть шпионам - фильм в некоторым смысле знаковый. Он ознаменовал вполне приличный подъем украинского кинопроизводства. Помнится, начиналось все с блестящего успеха телепроекта «Танцы со звездами», производства украинской компании «Стар Медиа». После которого глава компании Влад Ряшин поверил в свои силы и занялся масштабным телепроизводством. Сейчас под его руководством находится приличная телефабрика.
    Но продукция ее - в большинстве своем «мыльный» ширпотреб, за качество которого порой стыдно даже телезрителям. На этом плачевном фоне появление «Смерти шпионам» выглядит еще более замечательным. Настолько, что помимо России «Стар Медиа» намеревалась продать сериал в дальнее зарубежье, и выставила фильм на телевизионном рынке MIPCOM в Каннах. Украинские журналисты выдали на-гора десятки лестных рецензий, режиссеры поверили в возможность удачного воскрешения своего кинематографа и уже сейчас объявляют о далеко идущих планах. Быть может украинское кино совершит-таки чудную метаморфозу и торжественно превратит количество в качество?

http://www.interlinks.ru/serials-articles/1089.html

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

в квн-і звучало: “жиріновський, подивившись фільм "горбата гора" промовив: буш — ти ковбой... справжній ковбой”...

18. Войцек

Войцек Well-Known Member

про загадкові чабанські душі, що покохали одне другого, потім другий одного на широких полонинах?
    жах, тьху
    раз кавбой, два кавбой - вже кавгьорл:8:

19. Liliya

Liliya Well-Known Member

ЗГАДАЛА!
    Прикольний фільм "Плезантвіль". РЕКОМЕНДУЮ!

20. vasili

vasili Well-Known Member

А Три Мушкеиера з Шерлоком Холмсом і Дохтором Уотсоном?
    На ці уо фільми тре молитись... я так думаю, того шо то пруха у рядянський період сміятись серйозні люди навчились.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)