Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. young

young Well-Known Member

Відповідь: Фільми:

Сьогодні скачав "Сталкера"..
    Початок фільму заінтригував..

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

кажуть Шрек 3 у кінотеатрах показують...
    вартує піти?

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

ой, піду скоро, то вам скажу. :)
    але воно має бути 18 травня в кінотеатрах. в Україні вже зараз є?

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Подивився Паука 3, якість спец ефектів трохи шкутильгає в плані машин. А так - якісний конвеєрний екшен.

"Типа крутые легавые" =))))))))))))) ну дуже специфічна комедія, але на диво я сміявся.

В планах теж Шрек 3, Пірати3, Трансформери і "Глаза халмов" . Останього дуже чекаю. Ужастик що треба.

5. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Это в смысле - "У холмов есть глаза - 2" ??? Первый, помню, еще лет восемнадцать назад смотрел.

6. Doc.

Doc. Well-Known Member

Angel-A 2005
    Жанр: Комедiя, Мелодрама
    Режисер: Люк Бессон /Luc Besson/ :D

• Подобається Подобається x 1
  7. andi

andi Well-Known Member

Ага, "Крутые легавые" - круто :D
    комедія ДУЖЕ чорна, крові купа, особливо в другій половині кіна. Дітям до 12 - не раджу :)
    взагалі подивіться, перші 20-30 хв. вашу увагу трохи присплять, а тоді почнеться!!!

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хороший фільм....
    лірика з елементами гумору....

люку бессону ціни б не було, якби зробив продовження "нікити" та "леона"....

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Подивилася я нині Шрека Третього.
    Не можу сказати, що я в захопленні, хоча загалом мені сподобалося.
    Є хороші моменти. Цього разу багато симпатичних забавних деталей. Але є також і досить дивні монологи. Мультфільм цього разу, я би сказала, вийшов цілком для дорослих (зрештою, він і раніше був не дуже дитячий). Думаю, старшим дітям буде цікаво, але от мій малий (4 роки) ще до половини не додивився, як хотів іти геть. І до кінця досидів лише тому, що ми йому обіцяли нову машинку.

Загалом непогано. Я не шкодую, що пішла. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом у Свіржі скоро продовжиться фільмування кінострічки "Дартаньян і чотири мушкетери" з участю М. Боярського. Вчора їхав через Свірж і бачив: підготовка йде повним ходом.

11. andi

andi Well-Known Member

Ага! а 16-18 липня фільмувати повинні в дворику Вірменської церкви (у Львові :) ), і ще на деяких вулицях. Всі головні актори з попередніх серій беруть участь!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Селяни з Свіржа повідали, коли знімався фільм 25 років назад, то в селі всю бурачанку було випито.

13. Відповідь: Фільми:

Мих, а слабо перечислить поимённо всех четырёх мушкетёров, помимо Д'Артаняна? :)

14. mavka

mavka Well-Known Member

хоч це й не до мене консёрн :):), Атос - Вєньямін Смєхав справив на мене незабутнє враження у цьому фільмі. В книжці цей герой ще цікавіший, - найцікавіший для мене. (Напевно, тут багато таких, як я, що подорожуючи з батьками на літніх канікулах, знаходили чи то в сільських бібліотеках, чи то в пансіонатах і будинках відпочинку рідкісні видання Дюма аж до тих пір, коли вже могли похвалитися серед таких же романтично сприймаючих юнацький світ друзів, що прочитали всього .)

найгірша їжа - підігріта
    один з Дюма.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Атос, Партос, Араміс.

Багато раз видів той фільм.

16. Відповідь: Фільми:

Так это ж трое! :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

четвертий - Боярський.

18. Відповідь: Фільми:

Так то ж фильм, наверное, называется, "Четыре мушкетёра, один из них Боярский" :D :D Жаль, не смотрел...

• Подобається Подобається x 2
  19. Ross

Ross Well-Known Member

чувак що ще є фільм ?

20. andi

andi Well-Known Member

"Сталкер" Год 1979
    Режиссер Aндpeй Tapкoвcкий
    Актеры Aлeкcaндp Кaйдaнoвcкий, Aнaтoлий Coлoницын, Hикoлaй Гpинькo, Aлиca Фpeйндлих, Фaймe Юpнa, Haтaшa Aбpaмoвa
    Производство МОСФИЛЬМ

Aндpeй Tapкoвcкий cкaзaл o фильмe "Cтaлкep" тaк: "Я гoтoвилcя к фильмy вcю жизнь, cнимaл eгo двa гoдa". B этoй лeнтe, cнятoй пo мoтивaм пoвecти бpaтьeв Cтpyгaцкиx "Пикник нa oбoчинe", дeйcтвиe пpoиcxoдит в нeкoй зaпpeтнoй Зoнe, гдe, пo cлyxaм, cyщecтвyeт кoмнaтa, гдe иcпoлняютcя caмыe зaвeтныe жeлaния. К этoй кoмнaтe oтпpaвляютcя мoдный Пиcaтeль и aвтopитeтный Пpoфeccop - кaждый пo cвoим пpичинaм, o кoтopыx пpeдпoчитaeт нe гoвopить. A вeдeт иx тyдa Cтaлкep - пpoвoдник пo Зoнe - тo ли юpoдивый, тo ли aпocтoл нoвoй вepы...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)