Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я ліпше перепитаюся про якість екранки та розмір монітора :rolleyes:

2. admin_old

admin_old админ в отпуске

Посмотрел "аватар" - очень красивейший фильм. Сюжет хоть и избитый местами, но в новой интересной упаковке.

3. mavka

mavka Well-Known Member

Cамойловичу має сподобатись - він мультики любить. )

4. - Фильм отличный, динамичный, очень красивый. Я ходил на обычный сеанс, не очень люблю 3D очки (какая-то голова тяжелая в них при длительном просмотре). Если у Вас с этим всё в порядке - то судя по видеоряду, фильм изначально на 3D рассчитан. Должно быть ещё лучше. Я, кстати, подумываю, не сходить ли через пару недель и на 3D сеанс (бог с ней, с головой) :) - тем более, были с женой без детей, надо им "долг" отдать. :good:

• Подобається Подобається x 1
  5. Summer

Summer Well-Known Member

як вам сказати у Львові вперше буде аватар з тими окулярами, квитків не має.... все розкупили, страшний ажіотаж ...кажуть враження супер - все хочеться порухати ...

6. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Ще за царя Гороха з тими окулярами "крутили" у Львові "Діти Шпигунів" з Бандерасом. :)

7. Summer

Summer Well-Known Member

йой я на такі фільми не ходжу ....+ на скільки я знаю там в кінотеатрі нова апаратура чи обладнання...

8. Norman

Norman Guest

Нашумевший мультфильм студии DreamWorks «Шрек» режиссеров Эндрю Адамсона и Вики Дженсон по мотивам одноименной детской книги Уильяма Стейга был назван любителями кино лучшей детской кинокартиной. Опрос проводился среди 3000 совершеннолетних киноманов.

Полнометражный анимационный фильм «Шрек» вышел на экраны кинотеатров в 2001 году. Лента рассказывает историю огромного зеленого огра, который живет в собственной хижине на болоте и более всего на свете ценит спокойствие и уединение, пишет Newsru.

Однако от его уединения не остается и следа, когда местный правитель объявляет вне закона все магические существа на своих землях и отправляет их в ссылку на шреково болото. Шрек и вызвавшийся его сопровождать болтливый Осел, которого в оригинале озвучивает Эдди Мёрфи, отправляются выяснять вопрос о возвращении сказочных существ обратно по их постоянному месту жительства.

Второе место в списке лучших кинолент для детей занимает фильм «Пираты Карибского моря», вышедший в 2003 году. Главные роли в картине исполнили такие звезды Голливуда, как Джонни Депп, Орландо Блум и Кира Найтли.

Третью строчку занимает мультфильм производства студии Pixar «В поисках Немо», рассказывающий о жизни обитателей Большого барьерного рифа. На четвертой позиции расположился мультфильм «История игрушек», а замыкает пятерку лучших детских фильмов первая часть эпопеи о Гарри Поттере «Гарри Поттер и философский камень».

9. mavka

mavka Well-Known Member

мм-даа.. часом уявляю, який фан працювати графіком якійсь в голлівудській студії - там такі таланти й з таким почуттям гумору. в міміці Шрека чи його любаски, наприклад, стільки нюансів відтворено.

а ми вчора ходили в кіно дивитись в 3D "Аватар" (і їсти поп-корн :o )
    надзвичайно гарний з естетичної точки зору фільм !! боже, в мене ті летючі медузки, які відділялись від Дерева в очах досі. я не уявляю, як можна зробити, щоб мох переливався й підсвічувався, - оті всі ворсиночки-пушиночки. словом, через всі оті ефекти цей фільм треба дивитись тільки з 3D окулярами на носі й навіть не йти на інші компроміси.

а в рекламі перед початком сеансу йшли трейлери новинок.
    ось цей (Johnny Depp, Helena Bonham-Carter - ці двоє разом неперевершені, а Alan Rickman - моя давня симпатія ) має бути супер-фільм для дорослих дітей, бо посмішка в котяри таки страшнувата. :

http://www.youtube.com/watch?v=DeWsZ2b_pK4

10. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

Ребята, только вчера,:o впервые посмотрела "Парфюмера", потрясена. Только из-за одной из последних фраз стоило смотреть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. duncan

подивився 30 хвилин "аватара" за тим лінком, який кум дав... :scratch_one-s_head:

12. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

для меня это жуткий фильм....второй раз смотреть не стану.

13. duncan

гарний фільм, але ну до болю знайомий сценарій... :sad:

А) в недорозвинене плем’я аборигенів попадає людина з "нашого часу".
    Б) плем’я тупе, дурне і ніц не петрає, жиє в джунглях і їсть зі землі.
    В) ВНЕЗАПНО людина розуміє, що плем’я етично-морально-духовно-релігійно-культурно значно вище за людей, що воно має багатий внутрішній світ, [STRIKE]культ вуду[/STRIKE] якусь замудру релігію типу поклоніння космічному каменю.
    Г) людина переосмислює своє життя і робе усе, щоб допомогти цьому племені.

+ графіка "а ля" третій варкрафт. :scratch_one-s_head:
    + стандартний для останнього року сюжет про переселення в чуже тіло (сурогати, геймер, не так давно була ще матриця).

14. duncan

:good: файне кіно, навіть за таким стандартизованим сценарієм (мабуть, завдячуючи великому бюджету)... :)

15. STK

STK Дуже важлива персона

В мене єдина претензія до фільму - трохи банальний сценарій, а так кіно супер ( навіть невагомість в космосі додумалися зробити, а це в фантастиці рідкість :) )

16. duncan

ну так і я ж про те... :)
    стандартний.

17. bayard

bayard Дуже важлива персона

книга имхо, читается легче чем смотрится фильм:)
    це стерео-кіно?:scratch_one-s_head:
    А вообще конечно монументальный фильм....потрясает размахом.....
    как в песне Никольского: о добре и зле, о лютой ненависти и большой любви.
    [OFFTOP]Запомнилась одна фраза:
    - Мы этим синим уродам предлагали медицину, телевидение - они ничего не хотят...Говорят чтобы их просто оставили в покое...
    Напрашивается аналогия с советизацией Украины...
    [/OFFTOP]

18. mavka

mavka Well-Known Member

мова про Аватар ? стерео - напевно це так й називається правильно ..
    якщо його дивитися без окулярів, то в кадрі все розмите й не має чітких границь. не знаю, як це виглядає на невеликому моніторі в малій розд. здатності, жахливо, мабуть.
    то Ви не бачили, як плем"я медитувало під деревом сидячи на колінах й розгойдуючись одною хвилею ?.. й (мрію всього мого життя ! :) ) оранжевого дракона не бачили ?:scratch_one-s_head:

там ще одна фраза є подібна про пиво й сині джинси.

19. duncan

:scratch_one-s_head: це ж фільм-казка, а не протестне кіно, де тре уважно дивитися за кожним кадром і стежити за діалогами...
    дивився як фільм-казку... :pardon:

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

якщо ви дивилися в окулярах то стерео:)
    Кстати насчет дерева Эйвон (которое, по фильму, решило нарушить равновесие), возможно я ошибаюсь, но автор имел ввиду священную реку Эйвон близ Стоунхенджа которая был частью обрядового комплекса. Эту реку (River Avon), древние считали границей между миром живых и царством мертвых.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)