Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Фільми:

Да, ладно, шучу я так!:D
    А если серъезно - фильм-то хоть на украинский дублирован? Или пришлось по-английски смотреть?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Мене не тільки ЛФ, а ще й клієнти не розівчили "па-руссі панімать"! ;)

3. Полковник

Полковник миється в бані

ЖАХ!:D

4. Оля

Оля Старожилка форуму

І не кажіть, куме!:D

5. Doc.

Doc. Well-Known Member

Прочитав, що в Росії вирішили відзняти ремікс на фільм Зака Шнайдера-"300", тільки назвати- "2 по 150". :D

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Доступна колекція фільмів, в тому числі укр. студій та фільмів в укр. перекладі - на http://infostore.org/

Не беруся судити про юридичну чистоту колекції (до речі, там даються посилання, де саме можна придбати ліцензовані диски).

Мульти в укр перекладі http://infostore.org/info/2111991?pid=2206706
    Мульти укр студій: http://infostore.org/info/2028720
    Усі мульти: http://mult.infostore.org/

Іноземні фільми озвучені українською мовою: http://infostore.org/info/2568119?pid=2766763
    Українські фільми: http://infostore.org/info/2730164?refer=582802&rs=7&pid=3000437

* щодо деяких мультиків: титри можуть бути російською, але звукова доріжка - українською.

Спробуйте! Досить швидко закачуються.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Учора подивилася "Кривавий діамант" ("Blood Diamond"). Дивилася українською.
    Моєму чоловікові більше сподобався "BABEL", а мені саме цей фільм. Бо тут ідеться не лише про трагедію однієї сім'ї, а про траедію усього континенту. Діти зі зброєю в руках, що може бути страшніше?!?
    Зрозуміла, чому саме цей фільм отримав Оскара.

Щодо українською перекладу, то вразило "щьо-шьо-кання". І деякі дивні вставки, типу "га" після кожного речення одного з героїв: чуєш, га. добре, га. тощо. Сподіваюся, що якість перекладів на українську таки буде поліпшуватися. :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Doc.

Doc. Well-Known Member

Чи вартий уваги фільм LIFE IS A MIRACLE by Emir Kusturica???

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я вам так відповім. Я його вже 5 разів дивилася. Перший раз у кінотеатрі у Львові. І вже дивилася різними мовами теж. Це прекрасний фільм, як на мене. Скільки разів не дивилася, кожного разу цей фільм і веселить, і проймає. Настрій залишає чудовий. То моя думка. І ще мого чоловіка. Та наших друзів, яким ми цей фільм показували.

Ви мені про цей фільм нагадали, то я його ще раз на днях подивлюся, депресію полікую.

10. young

young Well-Known Member

Вартий..
    Усі фільми Кустуріци варті і цей - не вийняток..

• Подобається Подобається x 1
  11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Менi теж Blood Diamond сподобася. Але це BABEL отримав оскара за найкращий фiльм. BABEL - добрий фiльм, але на мою думку був disturbing (поможiть з перекладом, як це буде по-українськи?) Тяжкий фiльм... не завжди я могла дивитись на екран. Особливо подiї пов'язанi з Мароканськими хлопчиками. А найбiльше, коли хлопчик пiдглядав за сестрою, а потiм "вдовольняв" себе. Я як зрозумiла що вiн буде робити, вибiгла з кiмнати! Або як мексиканець курку забив перед дiтьми - це взагалi жах був!!!

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а мені подобаються "загублені"...
    lost, або "остацца в живих"...

13. Koza-Dereza

Серiал чи фiльм?
    Серiал я дивлюся кожної середи. Зараз так цiкаво стало!!!!!!!!!!! Але вже до кiнця сезону тiльки двi серiї :sad: А потiм знов перерва довга :sad:

14. duncan

саме серіал!..
    частково дивився перший період, супер-пупер!!!
    по айсітіві, ще й українським гарним перекладом!..
    але другий сезон не зміг, бо робота не дала, так купив два перших сезони і 16 серій третього, якраз в одного хлопчини, що тут рекламувався...

15. Koza-Dereza

Ну i що ти думаєш про той острiв? Є якiсь теорiї щодо хто цi "iншi" i взагалi що там дiється?

16. duncan

пардон, а ви яку серію дивитеся?...
    бо я вже додивився до зустрічі з ними....
    звичайні дядьки....
    може з містичним нахилом, ніби розуміють щось таке, що не розуміють "прибульці"...
    я вже подивився 11 серію другого сезону....

17. Koza-Dereza

Я набагато дальше, ми вже на 4му сезонi. Я не буду нiчого казати бо видам все наперед. Але менi цiкаво яка у вас теорiя щодо всього що робиться на островi. Мiстичний "монстр", дивнi речi що з'являються потерпiльцям.
    На iтнернетi є багато форумiв де люди спекулюють щодо подiй у серiалi. I я дуже пiдозрiваю що сценаристи частенько навiдуються на такi форуми i втiлюють цi всi гiпотези у сценарiй. Тому що деякi речi що циркулювали iнтернет потiм з'явились на екранi як тема епiзоду.

18. Koza-Dereza

А ще я закохана в Соєра :rolleyes: :D :D :D

19. duncan

"монстр" — дух якийсь, який перевіряє силу волі мешканців острова...
    не дарма він не забрав негра...

20. duncan

дівчата дуже люблять егоїстів... ;)
    а мені подобається "веснянка"...
    люблю рудих і у веснянках... :D

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)