Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

сьогодні перебрала свої диски з ще непереглянутими фільмами.. так от, ВІйна наречених то повна туфта!!!:)

2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Перший фільм за пів року,або більше ,"Nouvelle-France"(2004)костюмована мелодрама про добрих сільських відьом, злих аристократів, шкодливих ксьонзiв та нещасну любов.
    Дівчатам має сподобається актори відмінні.
    http://www.filmweb.pl/f110809/Wiek namiętności,2004/opisy

Останнє редагування: 22 тра 2009
  3. polonyna

polonyna New Member

Дивлюся зараз *ABBA the movie* - такий собі не то художній, не то документальний фільм , знятий про гастролі шведської четвірки у Австралії. Насправді цікаво буває пригадати собі й почути ці давні колись улюблені речі. Безперечно, на зламі70-80хх вони завоювали світ. Час минув... Але ж інколи хочеться той час відмотати назад
    слухаю зараз I Have A Dream
    :)

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Суперський фільм. Взагалі люблю фільми з спортивною гімнастикою...

За останній час переглянула:
    "5 вимір" - казочка-екшн, з не поганими спецефектами. Цікаво для любителів такого жанру. Як по мені... так на 3-ку з 5-ти...
    "Білий шум" і "Білий шум 2" - як завше перша частина краща... Друга троха нудна і надто мелодраматична для містики і заявлених ужастіків.
    Дивилась ще щось, але мабуть такі фільми, що й не пригадую... Зате від душі нині нареготалась від "По семейным обстоятельствам".

5. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Подивилась "Пятницю 12" і 2 рази заснула під час перегляду)))) взагалі не сподобався фільм,хоч мені його дуже рекомендували:bad:

6. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Сьогодні подивився фільм "Одного разу у Лас-Вегасі" або ("What Happens in Vegas") з Камерон Діаз та Ештоном Катчером у головних ролях. Давно так не сміявся. Фільм нещодавно йшов у прокаті (чи давніше?-не знаю:)). Рекомендую всім. Настрій піднімає !!!
    А ще класний фільм "Як одружитися та залишитися холостяком"-французький 2006 року, акторів не знаю, але теж вартий уваги. Оригінальна назва "Prete moi ta main"

7. illia

illia Well-Known Member

дійсно хороший фільм :good:

8. Jiliana

Jiliana Well-Known Member

По настоянию дочери посмотрела"Любовь в большом городе" и не разочаровалась.Масса позитива Не ожидала,но приятно удивлена.
    Понравился фильм "Непрошенные" триллерок стандартный,но сюжет закручен любопытно.

9. Serena

Serena May Flower

совершенно верно - калька. Но фильм мне, ничего, понравился. Сестра плевалась, муж вообще не пошел.
    Можно вам посоветовать фильм? - "Имя розы" - должен понравится.

10. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

по сюжету интересно, жаль книги нет....

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

посмотрел терминатор 4....
    постапокалиптический трёхкопеечный пурген! :wacko:
    лучше бы остановились на культовом терминаторе 2, и не портили о себе мнение...

пс. похоже на провальную матрицу-3... :bad:

12. Jiliana

Мне тоже кажется,что второй самый удачный.

13. exacting

exacting Well-Known Member

Ну вот добралась рассказать за "Ночь в музее 2". Пошли в понедельник с наследником - нам понравилось обоим.
    Классная комедия - смешные актеры, мимика - все в меру.
    Отлично.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

14. Jiliana

А где смотрели?на украинском?

15. exacting

а я все равно пойду в кино на премьеру)
    Еще очень жду новый фильм с Джонни Деппом - классная реклама. И что то еще...а! И рестлер очень хочу посмотреть. Хотя он уже есть на ДВД, но все таки тяготею к кино.:good:

16. exacting

В Золотом Дюке смотрели.
    Ага на украинском, но мой сын все понимал - вообще стараюсь его приучать к украинскому - ато дедушка вернется из рейса - не смогут "вiльно спiлкуватися":)

17. Jiliana

Я на украинском не смртрю.придется дома:sad:

18. exacting

Сейчас вполне достойный перевод. Я не могу смотреть симпсонов на русском - в укр переводе лучше звучит :) Попробуйте, может понравится? Я даже не замечаю на каком языке перевод, если он грамотный.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я не видел, но моя жена говорит, что мультик, там де звучит песня "лайон слин тунай", в украинской озвучке намного лучше русской...

20. exacting

Это какой мультик такой?

Русский перевод MTV пока не переплюнул никто :) В украинском невозможно смотреть. А фильмы в кино уже вполне на уровне.

Мы с мужем смотрели "особо опасен" и обратили внимание, что фильм на украинском только после слов "вiдстрель мусi крила" :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)