Фільми:

Discussion in 'Кінозал' started by Doc., Feb 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

А я зворотнього і не стверджую)

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

обожнюю польське кІно. вчора дивилась Ajlawju. бомба!!! про життя, любов, секс, дуже легкий і веселий фільм, актори неперевершені, про польске почуття гумору (якшо можна так казати) - взагалі мовчу, бо то не можна передати словами :)
    дивитись тіко в оригіналі і без дітей :)

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А мне понравились "Райские птицы". Давно уже не было фильма, где одним из главных героев был Киев. И вообще уважаю Балаяна за то что он не изменяет себе

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

Дивилась "Знамення" з Ніколасом Кейджом. ( Вже давніше, але тільки тепер пишу). - Супер! Давно не бачила такого захопливого, цікавого фільму. Два дні після того під враженням ходила!

5. nastinka

nastinka відсутня

подивилась 4 форсаж)
    то жииир. дуже сподобався!)
    класно знятий. і машинки мені подобаються.

6. Summer

Summer Well-Known Member

вчора глянула Ангели та демони, дууже динамічний фільм, гарні спецефекти, зйомки, правда комп'ютерні Ватикану, але все :good: и Том Хенкс з новою зачіскою, і Еван Макгрегор в ролі камерарія:good:, одним словом сподобалось :), дуже цікавий, від 1-го більш напружений, динамічний.... чекаю знову продовження, вже пишеться 3-я книга про професора :)

7. exacting

exacting Well-Known Member

Ангелы и Демоны с Томом Хенксом и Эваном МакГрегором - очень хороший и интересный фильм. Мне и мужу понравился.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

8. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

Ангелы и Демоны, читала книгу, поэтому фильм,наверное прикольный.Точно такая же ситуация и с "кот да Винчи".

9. illia

illia Well-Known Member

планую завтра на нього в Кінопалац... :eek:

10. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

кот? :)
    я книгу читал, а вот фильма меня не впечатлила, там и половины не разъяснено...

11. Iriska

Iriska Well-Known Member

А мені взагалі не сподобався... Зівала протягом всього фільму і надто великі не відповідності з книгою, причому найактуальніші...

12. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

:rolleyes:не,конечно же код....а что ни говори, книга всегда интересней.

13. duncan

конечно, она влияет на полёт фантази...
    например, как бы точно не описывали персонажа книги, всё равно каждый из нас представляет его по-своему... :)

14. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

100%

15. duncan

вот здесь есть интересная (для меня :o) тема, у вас нет желания её оживить?... :o

16. Лисеня

Лисеня Active Member

Фільм "Грек Зорба" дав путівку у світ мелодії сертакі, зібрав чимало Оскарів і просто не відпускає... жодних спецефектів (1965рік), майже без музсупроводу...про людину і людей...про те, що для того щоб бути щасливим треба бути вільним і трохи божевільним, і життя прекрасне.:good:

17. illia

illia Well-Known Member

дивився вчора мувік. нічо так, панорами Ватикану заворожують. фільм, як фільм - не вразив. краще ніж Код, але я б цей фільм не виділив з поміж багатьох інших...

• Подобається Подобається x 1
  18. Czart

Czart миється в бані

А читать не пробовали?;)

19. Liliya

Liliya Well-Known Member

"Мальчик в полосатой пижаме" и "Жизнь прекрасна"... Це назви фільмів від яких у любителів гарного кіно захопить подих, кине у глибокі роздуми. Ні, це не кіно, це життя довжиною в дві години по той бік екрану
    http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/281251/
    http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/381/

20. illia

illia Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)