Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Посмотрел сегодня "Тарас Бульба", всё-таки теплилась надежда на то, что фильм попадёт в мою папочку "Избранное". Даже зная, что снимал Бортко и в казаках у него Боярский.:) Ан нет, чуда не случилось.[​IMG]

Излишние искажение книги не допустимо, но обычное для Бортко чёткое следование оригиналу и тут сыграло с ним злую шутку, книга - другой род искусства, и должна быть немного другая реализация, как мне кажется, в этом и есть мастерство режиссёра. В общем, можно посмотреть один раз, даже в кинотеатре, но фильм не потряс.

Останнє редагування: 3 кві 2009
    • Подобається Подобається x 3
  2. lulu

lulu Well-Known Member

"скляний звіринець"
    стара добра бродвейська постановка
    гарно
    чітко
    душевно
    але якось було діло що я надто сильно була перейнялася цієї п"єскою....перейнялася долею лаури...і навіть зовсім нещодавно про це думала-то вже певно карма до кінця що в кожній лаурі бачитиму якусь маленьку неточність бо надто достеменно знаю і відчуваю сама про що саме говорить ця героїня

сама історія якась така...МОЯ!

"СЛУЖНИЦІ"
    відеоверсія постановки віктюка
    воно якось так гарно і естетично
    мені дуже сподобалось
    це мабуть перша вистава віктюка яка аж так мені сподобалась і навіть зачепила
    стиль настільки тонкий і довершений що мабуть не зможе мати послідовників
    а що тут казати про спроби-вони можуть бути хіба нікчемними

а клер у виконанні добриніна-просто ДОСКОНАЛА!!!

"олдбой"
    не знаю чи ці точна назва
    якийсь східний фільм
    прекрасний!!!
    про різновиди інцесту і яскраву і жорстоку помсту
    колись випадково засікла його в аргумент-кіно серед ночі кавалок подивилась офигіла і заснула!
    і тут такий подарунок долі
    жорстокий до неможливості як саме життя!

а ще-я тут хворію від вівторка а тому кручу фільми нон-стопом)))
    так добре що є така папочка на компі в якій завалялись усілякі незрозумілі фільми і
    і виявляється вони потрібні в такий от хворобливий час
    можна дивитись
    можна спати
    можна міряти температуру і вмирати
    або піти на кухню зробити чаю і ти будеш завжди в контексті тих фільмів
    деякі вже бачилися деякі ні
    а потім стираєш їх з вінчака і тішишся
    от цікаво скільки назв згадаю
    любов нічого не коштує\\\лапонька\\\\любов на острові\\\телепорт\\\напролом\\\знайомтесь джо блек\\\рабство\\\афера\\\мила крихітка\\\невезучі\\\рейс93
    не впевнена що всі згадала і назвала
    ну отака я всеядна фільмоманка:pardon:даруйте все дивлюсь:pardon:

3. Tan To

Tan To сын империи

Что то, кому то, в моих постах не понравилось? Или в вашем заповеднике просто так принято?;)

4. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

в смысле?

5. Tan To

Tan To сын империи

мои вчерашние посты куда то исчезли)

6. Fireball

Fireball Well-Known Member

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

1. какое отношение к "фильм,фильм,фильм" имеют ваши вчерашние постьі?...
    2. и никуда они не делись, перемещеньі в соответствующую ветку...

8. Tan To

Tan To сын империи

Мерси-с:)

9. Tan To

Tan To сын империи

Это был не флуд, а вопрос, может неполиткорректный, но так я не в Америке, я в Новосибирске:)

10. alll

alll Active Member

"Тарас Бульба" Бортко,понравился.
    Но ожидалось почему то большего,и в некоторых моментах "тема не раскрыта",имхо
    Не ходите в кинотеатр с детьми на этот фильм,есть жестокие сцены,вроде казни Остапа

11. Fireball

А он что, уже есть в прокате?
    Я думал, по новостям просто так анонсировали.
    Спасибо, надо будет посетить.

12. alll

alll Active Member

В инете выложили на следующий день;)
    Все таки оперативные у нас пираты))):good::cool:

13. Fireball

Не, я лучше схожу в кино или подожду качества :)

14. polonyna

polonyna New Member

:cry:я майже аналогічно: частину минулого тижня трохи прохворіла. Зате мала змогу щось гарне подивитися в спокої .Що зачіпило?Два фільми із цьогоріч номінованих на Оскара:"Герцогиня"(The Duchess), " Читач" (The Reader).
    а також мені було дуууже цікаво вперше побачити худ.фільм, який ще у 1964 році зняли з участю бітлів. Називається A Hard Day's Night.
    В ньому вони грають самих себе. Звичайно, сюжет там простий і плоский(як двері). Але було цікаво тепер подивитися на тих молодесеньких хлопчаків( вже не тінейджерів, але ще не дорослих) , які несподівано злетіли на вершину популярності не тільки у своєму Ліверпулі, а далеко за межами Великої Британії. І до слави такої пробують привикнути. Тому мені було цікаво. Як у машині часу повернулася в початок 60-х ( ха-ха) А ще цікавішим є фільм коментаріїв про зйомки цього фільму.Інтерв"ю давали всі учасники проекту. Навіть син особистого кравця Бітлів. Він дотепер зберігає вирізки , за якими його батько пошив знамениті елегантні костюми для Пола, Рінго, Джона і Джорджа. У той період вони справді вдіті , мов з голочки.(Це вже потім почалася ера хіппі і справжній творчий стиль в одежі і не тільки)

Останнє редагування: 6 кві 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. illia

illia Well-Known Member

подобається творчість бітлів... треба буде фільм подивитись

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Бачила його купу років тому, пам'ятаю, що дуже сподобався. Із татом дивилася. Здається, на польському ТБ.

17. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Підміна (Changeling) Клінта Іствуда.

Не відірватися, цікаво до виснаження. Трохи відволікає скульптурний овал обличчя Енджи з червоними губами, але завдяки цьому не пропускаєш її емоцій, а вона справилася на 6 за п"ятибальною. Малкович теж вартий згадки. Не обійшлося без торжества демократії в США, хоча ситуація описана "радянська" - маленька людина, сиди і мовчи, ТАМ краще знають, як тобі жити. Щоб ридати - не ридала (це не показник ІМХО), але торкнуло.
    Рекомендую.

18. exacting

exacting Well-Known Member

Вчера о том, что вышел такой фильм узнала от парикмахера о_О
    Я наверное не рискну пойти, раз он такой кровожадный, а вот муж наверняка захочет. Спасибо:rose:

19. Fireball

Правда, многие рецензенты, что наши, что российские отмечают многочисленные минусы фильма. А жаль.

20. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

скачали "Тараса Бульбу", вечером буду смотреть.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)